Palaa ylös
Uuden ajan tulevaisuus levittäytyy ihmiskunnalle

1 / 1

Uuden ajan tulevaisuus levittäytyy ihmiskunnalle

Erkki Tuomala

58,90
59 €
Jokaisessa kirjassa on aina hieman uuden asian esille nousemista lukijoille. Tässä kirjassa sen todellinen kirjoittaja ei ole koskaan kovin hyvin edes esillä omana itsenään, vaan sen eräänlaisena tekijän ja ihmisen hyvin erikoisessa tilassa. Siis kuk
  • Astrologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Erkki Tuomala
Lue lisää
Jokaisessa kirjassa on aina hieman uuden asian esille nousemista lukijoille. Tässä kirjassa sen todellinen kirjoittaja ei ole koskaan kovin hyvin edes esillä omana itsenään, vaan sen eräänlaisena tekijän ja ihmisen hyvin erikoisessa tilassa. Siis kuka lienee tämä todellinen kirjan tekijä? Voiko se itse kertoa, kuka on tai keneksi sitä yleensä te ihmiset osaatte nimittää, vaikka ette koskaan ole Häntä edes nähneet saati tavanneet?

Ihmiselle tämä tekijä osaa siis piilottaa oman todellisen olemuksensa eli olla aina piilossa tai jollakin tavoin teistä lukijoista irti, vaikka itse koette Hänet hyvinkin läheiseksi ja varsin todelliseksi kirjan kirjoittajaksi. Miten ja millä tavoin te ihmiset osaatte itse asettaa itsenne siten lukijoiksi, että osaisitte ikään kuin olla jopa hyvin läheisiä tämän varsin osaavan ja varsin viisaan kirjan kirjoittajan kanssa? Osaatteko yrittää pohtia, olisiko joku toinen kykenevä tekemään tämän kaltaista kirjaa, jossa ihminen on eräällä tavoin sivussa ja todellinen kirjoittajaksi asettunut tekijä antaa hänen avullaan tekstin ja jokaisen sanankin tähän kirjaan?

Kirja siis elää ja etenee kahden varsin eritasoisen tekijänsä avulla ja osaa samalla myös opettaa jokaista lukijaansa. Osaamisen Laki ja eräänlainen opettamisen taika ovat siis asettaneet itsestään esiin jotakin tähän hyvin erikoiseen kirjaan. Toiset osaavat ja toiset vain opettavat ja samalla ikään kuin asettuvat lukijoilleen eräänlaisiksi osaaviksi opettajiksi. Siis kukaan ei osaa ellei ensin opeta itseään edes hieman ensin asettamaan irti yhdestä ihmisen ehkä kaikkein suurimmasta esteestä, joka osaa aina asettua esteeksi tai olla esteenä ihmisen halulle opettaa itselleen uusia osaavia opetuksia. Kenestä oletat nyt puhuttavan? Osaavimmat sanoisivat ehkä ihmisen eräänlaisesta halukkuudesta ja innosta opiskella. Ovatko he oikeassa? Vastaan eivät, sillä kaikkein suurin este ihmisen oppimiselle on aika eli olla kiinni ajallisessa olemisen tilassa.

Tätä sinun on siis kyettävä jollakin tavoin irtauttamaan ensin ja vasta sitten ottaa tämä kirja luettavaksi. Miten se sitten tapahtuu? Hiljaisuudessa eli asettamalla itsensä olemaan hetki hiljaa, jotta tuo este eli aika asettaa itse itsensä sinusta, rakas lukija, irti. Ei siis kovin vaikea asia oppia, vaan pikemminkin osata vain asettaa itsensä olemaan hetki hiljaisuudessa. Näin ole ja opeta ensin itsesi asettumaan irti ajasta ja vasta sen jälkeen ota tämä kirja luettavaksi. Kun ensin hallitset tämän asian, sinä annat silloin yhdelle osaavimmalle tilallesi varsin suuren lahjan asettua esiin ja ottaa nämä kirjan luvut itselleen ikään kuin ensin opittavaksi. Vasta sen jälkeen sinäkin tulet jollakin tavoin havaitsemaan, miten osaamisesi osaa itse asettua kokemaan tämän kirjan eräänlaista taikuutta olla ja opettaa myös sinua, rakas lukija.
Laji Astrologia
Formaatit Kirja
EAN 9789529427598
Julkaisija Erkki Tuomala
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789529427598
Opetusmateriaali 0
Koko 238
Kirjailija Erkki Tuomala
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja