Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Islamtaustaista ääriajattelua kohtaamassa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Esko Kähkönen

54,10 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Uskonto
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Esko Kähkönen
Islamtaustainen ääriajattelu asettaa haasteen eri taustoista tulevien yhteiselämälle ja dialogille. Radikalisoitumista selitetään yleensä syrjäytymisellä, ja uskonnollisen motivaation merkitys usein sivuutetaan. Radikalisoitumisen ehkäisemisessä avainasemassa on uskonnollisten yhteisöjen uskontulkinta ja valmius dialogiin. Kirjassa analysoidaan ääriajatteluun liittyviä ilmiöitä ja pyrkimyksiä. Islamilainen propaganda syyttää suomalaisia islamofobiasta ja samalla haluaa muuttaa yhteiskuntaa sharian mukaiseksi. Ääriajattelun kitkemisessä tärkeää on ihmisen yksilöllinen kohtaaminen ja ohjaus sekä yhteisöllinen vuorovaikutus. Tutkimus tarjoaa yllätyksiä muun muassa uskontoaiheisista viharikoksista, suomalaisten suhtautumisesta muslimeihin ja viranomaisten ääriliikkeitä koskevasta raportoinnista. Maltillisista islamilaisista yhdyskunnista on löydettävissä rakennuspuita muslimien integroitumiseksi ja yhteisen suomalaisuuden rakentamiseksi. Uskonnollinen motivaatio ja dialogi teoksen läpäisevänä teemana selvittävät kohtaamisen mahdollisuuksia ja rajoja yhteiskunnallisesti herkällä alueella.
Laji:
Uskonto
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789524933421
Julkaisija:
Diakonia-ammattikorkeakoulu
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789524933421
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Diak tutkimus
Koko:
192
Kirjailija:
Esko Kähkönen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.