Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 31

    %

Islantilaisia lastenneuleita

1 / 1

Islantilaisia lastenneuleita

Eva Mjöll Einarsdóttir, G. Dagbjört Gudmundsdóttir, Heidrun Erla Gudbjörnsdóttir, Sigurlaug Elín Þórhallsdóttir

15,90

-31%

23 €
Lämmintä, kaunista ja kestävää lapsille Islantilaiset neuleet ovat suosituimpia kuin koskaan! Niiden ajattomuus, kestävyys ja pehmoinen lämpö ovat vastustamattomia. Kirjassa on mahtava valikoima Suomessa aiemmin julkaisemattomia lasten neuleohjeita.
  • Neulonta, Muu käsityö
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Eva Mjöll Einarsdóttir, G. Dagbjört Gudmundsdóttir, Heidrun Erla Gudbjörnsdóttir, Sigurlaug Elín Þórhallsdóttir
Lue lisää
Lämmintä, kaunista ja kestävää lapsille

Islantilaiset neuleet ovat suosituimpia kuin koskaan! Niiden ajattomuus, kestävyys ja pehmoinen lämpö ovat vastustamattomia. Kirjassa on mahtava valikoima Suomessa aiemmin julkaisemattomia lasten neuleohjeita.

Islantilaiset lastenneuleet sisältää monipuolisen kokoelman ohjeita alle kouluikäisten lasten kauniisiin ja ennen kaikkea käytännöllisiin vaatteisiin ja asusteisiin: sukkiin, pipoihin, lapasiin, haalareihin ja perinteisiin villapaitoihin.

Kirja soveltuu monen tasoiselle neulojalle. Aloittelijoille on tarjolla yksinkertaisia ja perinteisiä malleja, kokeneemmat saavat haastetta hieman mutkikkaammista ja omaperäisimmistä neuleista. Kauniit kuvat, selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet rohkaisevat kokeilemaan niitä kaikkia!

Tekijät ovat kokeneita neulojia, jotka ovat suunnitelleet ja neuloneet lastenvaatteita vuosikausia. ”Halusimme koota neulekirjan, jossa on ohjeita alle kouluikäisten lasten vaatteisiin. Kukaan meistä ei ollut nähnyt kirjaa, jossa olisi vain neuleita sen ikäisille lapsille, ja meistä sellaiselle oli tarvetta.”

Tavoitteena oli, että neuleet ovat lämpimiä ja mukavia, että niitä voi käyttää sekä ulkona että sisällä ja etenkin se, että lapset pystyvät pukemaan ne itse.
Laji Neulonta Muu käsityö
Formaatit Kirja
EAN 9789520414467
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789520414467
Opetusmateriaali 0
Koko 127
Kirjailija Eva Mjöll Einarsdóttir G. Dagbjört Gudmundsdóttir Heidrun Erla Gudbjörnsdóttir Sigurlaug Elín Þórhallsdóttir
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja