Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Helppo lavaviljely

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Eva Robild

23,60 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Puutarha
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Eva Robild
Lavaviljely kasvattaa kohisten suosiotaan eikä suotta. Lavatarha tarjoaa tuoretta satoa pienelläkin pihalla, mutta sen hoitaminen on perinteistä kasvimaata vaivattomampaa.
Helppo lavaviljely on kokeneen lavatarhurin innostava ja käytännönläheinen opas, joka tarjoaa perustietoa aloittelijalle ja runsaasti kehitysideoita pidempään harrastaneelle.
Millaiseen paikkaan lavaviljelmä kannattaa perustaa? Onko lavakaulus parempi maalata vai jättää käsittelemättä? Mitä pitää huomioida mullan valinnassa? Lavatarhassa voi viljellä yrttejä, vihanneksia ja juureksia sekä kasvattaa kukkia, mutta millä perusteilla valitaan yhteensopivat kasvit?
Kun lavaviljelyn perusteet ovat tulleet tutuiksi, otetaan askel seuraavalle tasolle. Kirja tarjoaa asiantuntevia vinkkejä, joiden avulla pystyt kasvattamaan satoa, pidentämään kasvukautta ja samalla saamaan enemmän iloa viljelyharrastuksestasi.
Laji:
Puutarha
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523413382
Julkaisija:
KUSTANNUS-MÄKELÄ
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523413382
Opetusmateriaali:
0
Koko:
119
Kirjailija:
Eva Robild

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.