The Food of Sichuan

(Kovakantinen)

The Food of Sichuan
Lähetä ystävälle

-14%

€ 22.90
Ovh. € 26.80
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  4-8 työpäivää

Tuotteen myy Adlibris 4,1 / 5 4987 arvostelulla.

Kokonaisarvosana 4,1 / 5
Toimitusaika 4,0 / 5
Pakkauksen laatu 4,3 / 5
Lisää kauppiaalta Adlibris Adlibris on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta Adlibris. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
Winner of the Fortnum & Mason Cookery Book Award 2020Shortlisted for the Guild of Food Writers Award 2020Shortlisted for the James Beard Award 2020'Cookbook of the year' Allan Jenkins, OFM'No one explains the intricacies of Sichuan food like Fuchsia Dunlop. This book remains my bible for the subject' Jay RaynerA fully revised and updated edition of Fuchsia Dunlop's landmark book on Sichuan cookery.Almost twenty years after the publication of Sichuan Cookery, voted by the OFM as one of the greatest cookbooks of all time, Fuchsia Dunlop revisits the region where her own culinary journey began, adding more than 50 new recipes to the original repertoire and accompanying them with her incomparable knowledge of the dazzling tastes, textures and sensations of Sichuanese cookery.At home, guided by Fuchsia's clear instructions, and using just a few key Sichuanese storecupboard ingredients, you will be able to recreate Sichuanese classics such as Mapo tofu, Twice-cooked pork and Gong Bao chicken, or try your hand at a traditional spread of cold dishes comprising Bang bang chicken, Numbing-and-hot dried beef, Spiced cucumber salad and Green beans in ginger sauce. With spellbinding writing on the culinary and cultural history of Sichuan and accompanied by gorgeous travel and food photography, The Food of Sichuan is a captivating insight into one of the world's greatest cuisines.'This book offers an unmissable opportunity to utilise the wok and cleaver, brave the fiery Mapo tofu and expand your technique with pot-stickers and steamed buns' Yotam Ottolenghi
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kustantaja: Bloomsbury Publishing PLC Kategoria: Keittokirjat
Arvioitu toimitusaika: 4-8 työpäivää Sidos: Kovakantinen
ISBN: 9781408867556 Sivujen lukumäärä: 496
Kieli: englanti
Nimeke: The Food of Sichuan Kirjailija: Fuchsia Dunlop
Julkaisu: 01-10-2019 Painos:
Sarja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 5 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 3 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 1 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »