Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Kiinteistösijoittaminen

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Kiinteistösijoittaminen

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Elias Oikarinen, Hanna Kaleva, Mikko Soutamo

113,70 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Kansantalous
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Elias Oikarinen, Hanna Kaleva, Mikko Soutamo
Kiinteistösijoittamisen toimintaympäristö, markkinoiden rakenne ja toimintatavat kehittyvät nopeasti. Kiinteistösijoittaminen ammattimaistuu, monimuotoistuu ja kansainvälistyy. Samalla muuttuvat ja kasvavat myös toimijoiden osaamiselle asetetut vaatimukset. Tämä kirja pyrkii osaltaan kattamaan kiinteistösijoittamisen suomenkielisen materiaalin kasvavaa tarvetta.

Kiinteistösijoituksilla on useita erityispiirteitä, jotka vaikuttavat olennaisesti sijoitusten tuottojen ja riskien muodostumiseen. Näiden erityspiirteiden ymmärtäminen on kiinteistösijoitusten analysoinnissa ja johtamisessa keskeistä, ja siksi näiden ominaisuuksien ja niiden vaikutusten kuvaamisella on kirjassa suuri painoarvo. Kiinteistösijoitusmarkkinoiden dynamiikka ja sopeutuminen lyhyellä ja pitkällä aikavälillä on kiinteistötaloustieteen keskeisimpiä osa-alueita, ja myös tätä käsitellään kirjassa laajalti. Kirja avaa kiinteistösijoittamisen keskeisiä muuttujia ja tunnuslukuja sekä niiden keskinäisiä yhteyksiä. Myös kiinteistösijoittamisessa käytettyjä analyysi- ja laskentamenetelmiä on kuvattu laajalti.

Kirjan julkaisija on KTI Kiinteistötieto Oy. KTI on suomalaisia kiinteistömarkkinoita tutkiva ja niiltä informaatio- ja analyysipalveluja tuottava asiantuntijayritys, jonka omistaja- ja taustaorganisaatioita ovat RAKLI ry ja Suomen Kiinteistöliitto ry. Kiinteistöalan Koulutussäätiö ja Kiinteistösäätiö ovat tukeneet kirjan syntymistä taloudellisesti.
Laji:
Kansantalous
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529833511
Julkaisija:
Kiinteistötalouden instituutti
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529833511
Opetusmateriaali:
0
Koko:
236
Kirjailija:
Elias Oikarinen
Hanna Kaleva
Mikko Soutamo

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.