Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuulenpuuskia

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

112,40 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Taide
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
Mainosjulisteet ovat kautta aikain esitelleet oman aikakautensa uutuuksia, tapahtumia, ilmiöitä ja ajankohtaisia tuotteita. Tuulenpuuskia esittelee kattavasti Lahden kaupunginmuseon julistekokoelmiin kuuluvia julisteita 1920-luvulta aina 1970-luvulle saakka. Julisteissa ja artikkeleissa näkyvät mm. sota, kieltolaki, olympiakisat, muoti ja Salpausselänkisat - päiväkahveja unohtamatta. Näyttävä julkaisu tekee kunniaa niin julistesuunnittelijoille kuin menneiden aikakausien ihmisille. teos sopii niin julistetaiteesta, taidehistoriasta kuin yleensä historiasta kiinnostuneille.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525749786
Julkaisija:
Lahden museot
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525749786
Opetusmateriaali:
0
Koko:
240

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.