Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Leivonnan teknologia

1 / 1

Leivonnan teknologia

69,10 €
Kirja on käsikirjatyyppinen perusteos siitä, miten ruokaleipää valmistetaan suomalaisissa leipomoissa. Myös leipomon koneet ja laitteet ovat keskeisesti esillä, samoin leivän raaka-aineet, pakkaaminen ja laatujärjestelmät. Kirjassa on runsas kuvitus
  • Jälkiruoat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Aimo Jussila, Ari Ignatius, Hannu Salovaara, Maija Hurri-Martikainen
Lue lisää
Kirja on käsikirjatyyppinen perusteos siitä, miten ruokaleipää valmistetaan suomalaisissa leipomoissa. Myös leipomon koneet ja laitteet ovat keskeisesti esillä, samoin leivän raaka-aineet, pakkaaminen ja laatujärjestelmät. Kirjassa on runsas kuvitus sekä laaja sanasto ja hakemisto. Kirja on suunnattu niin leipomoalan ammattilaisille kuin leipomoalan opiskelijoille ammattiopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja korkeakouluissa.
Laji Jälkiruoat
Formaatit Kirja
EAN 9789529386208
Julkaisija Suomen leipuriliitto
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789529386208
Opetusmateriaali 0
Koko 295
Kirjailija Aimo Jussila Ari Ignatius Hannu Salovaara Maija Hurri-Martikainen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja