Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Leivonnan teknologia

1 / 1

Leivonnan teknologia

68,20 €
Kirja on käsikirjatyyppinen perusteos siitä, miten ruokaleipää valmistetaan suomalaisissa leipomoissa. Myös leipomon koneet ja laitteet ovat keskeisesti esillä, samoin leivän raaka-aineet, pakkaaminen ja laatujärjestelmät. Kirjassa on runsas kuvitus
  • Jälkiruoat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Aimo Jussila, Ari Ignatius, Hannu Salovaara, Maija Hurri-Martikainen
Lue lisää
Kirja on käsikirjatyyppinen perusteos siitä, miten ruokaleipää valmistetaan suomalaisissa leipomoissa. Myös leipomon koneet ja laitteet ovat keskeisesti esillä, samoin leivän raaka-aineet, pakkaaminen ja laatujärjestelmät. Kirjassa on runsas kuvitus sekä laaja sanasto ja hakemisto. Kirja on suunnattu niin leipomoalan ammattilaisille kuin leipomoalan opiskelijoille ammattiopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja korkeakouluissa.
Upptäck mer inom Kirjat
  • Laji
    Jälkiruoat
  • Formaatit
    Kirja
  • EAN
    9789529386208
  • Julkaisija
    Suomen leipuriliitto
  • Sidottu
    Nidottu
  • Kieli
    Finnish
  • ISBN
    9789529386208
  • Opetusmateriaali
    0
  • Koko
    295
  • Kirjailija
    Aimo Jussila Ari Ignatius Hannu Salovaara Maija Hurri-Martikainen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .