Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Lohijokien vankina

Kirja

Harri Matikainen

25,30 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Metsästys ja kalastus, Muut urheilulajit
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Harri Matikainen
Kala-Harri on tunnettu kalastustoimittaja ja kirjailija. Useissa kirjoissaan hän on kuvannut lohenkalastusta pintaa syvemmältä ja tällä kertaa hän on Lohijokien vankina. Mies voi lähteä lohijoelta, lohijoki ei voi lähteä miehestä. Kala-Harrin suonissa virtaa kiihkeän kalastusveren seassa Tenon ja Tornion-Muonionjoen vettä useampi promille. 30 kalastettua vuotta Euroopan parhailla lohijoilla antaa pohjan kertoa lohestuksesta asiantuntevasti.

Lohijokien vankina -kirjassa on asiaa ja huumorilla sävytettyjä kuvauksia kalastajien ystävyydestä ja lohestuksesta. Vavan vääntyessä kookkaan lohen painosta, veneen täyttää kiihkeä tunnelma. Nouseeko lohi veneeseen, vai karkaako se viime hetkillä?
Lohijokien vankina -kirja vie lukijansa lohiveneeseen Tenolla ja Tornion-Muonionjoella uudestaan ja uudestaan.
Laji:
Metsästys ja kalastus
Muut urheilulajit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528109426
Julkaisija:
Mediapinta
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528109426
Opetusmateriaali:
0
Koko:
148
Kirjailija:
Harri Matikainen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .