Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Harry Potter - Taikasauva-arkisto
Harry Potter - Taikasauva-arkisto

1 / 2

Harry Potter - Taikasauva-arkisto

8,90

-60%

22 €
Jokaisella taikasauvalla on oma tarinansa. Harry Potterissa jokainen taikasauva on yhtä ainut-laatuinen kuin noita tai velho, joka sitä käyttää. Tekijät suunnittelivat ja valmistivat kaikki taikasauvat Hermione Grangerin elegantista, viiniköynnös-ku
  • Hakuteokset ja tietosanakirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
Lue lisää
Jokaisella taikasauvalla on oma tarinansa.

Harry Potterissa jokainen taikasauva on yhtä ainut-laatuinen kuin noita tai velho, joka sitä käyttää. Tekijät suunnittelivat ja valmistivat kaikki taikasauvat Hermione Grangerin elegantista, viiniköynnös-kuvioisesta sauvasta aina kuolonsyöjien luu-upotuksin koristeltuihin sauvoihin heijastamaan omistajansa identiteettiä.

Harry Potter: Taikasauva-arkisto on visuaalinen opas taikasauvoihin, niiden tekijöihin ja niitä käyttäneisiin noitiin ja velhoihin. Jokaisesta taikasauvasta on valokuva, joka on otettu aidosta elokuvarekvisiitasta, ja mukana on myös tietoa sauvoista ja elokuvien tekoon liittyviä saloja Warner Bros.:n arkistoista.

Tämä kiehtova ja haluttu kirja on ihanteellinen teos sekä taikasauvoista kiinnostuneille veteraanifaneille, jotka haluavat tietää enemmäntaikasauvojen historiasta, että uudelle sukupolvelle, joka on vasta ottamassa ensi askeleitaan velhomaailmassa.
Laji Hakuteokset ja tietosanakirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789523215481
Julkaisija readme.fi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523215481
Opetusmateriaali 0
Koko 144
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja