Palaa ylös
Yksi luonto, yhteinen ympäristömme

1 / 1

Yksi luonto, yhteinen ympäristömme

37,70 €
Ihminen ja ympäristö elävät vuorovaikutuksessa keskenään. Elinympäristöjen kirjo on laaja. Tätä mutkikasta järjestelmää ymmärretään nykyisin entistä paremmin. Huoli ympäristöstä on kasvanut entistä laajemmalle. Tämä kirja kertoo siitä, että jokainen
  • Ympäristö
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Lue lisää
Ihminen ja ympäristö elävät vuorovaikutuksessa keskenään. Elinympäristöjen kirjo on laaja. Tätä mutkikasta järjestelmää ymmärretään nykyisin entistä paremmin. Huoli ympäristöstä on kasvanut entistä laajemmalle. Tämä kirja kertoo siitä, että jokainen voi omalta osaltaan olla luomassa valoisaa tulevaisuutta yhteiselle ympäristöllemme ja koko ihmiskunnalle.

Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021, ja monet kirjan artikkelit ovat syntyneet juhlavuoden innoittamina. Kirjassa ympäristöalojen toimijat tarkastelevat päijäthämäläistä ympäristöä eri näkökulmista. Monipuoliseen kattaukseen sisältyy muun muassa luonnonsuojelua kansalaistoimintana sekä lintujen tarkkailua ja hoitoa. Luonnon kauneuttakaan ei ole unohdettu. Ympäristövastuuta käsitellään useassa artikkelissa. Sekä maanviljelyssä että puurakentamisessa hiilensidonta on noussut tärkeäksi. Lahdessa ympäristölliseen kestävyyteen pyritään käyttämällä viheralueita hulevesiongelmien lieventämisessä ja ilmansaasteiden puhdistamisessa. Viimeisessä artikkelissa asiantuntijat kertovat Lahden vaiheista kohti ympäristöpääkaupunkiutta. Tie ei aina ole ollut helppo, mutta nyt asukkaat voivat olla ylpeitä ja ottaa rohkeasti uusia askelia kohti entistä puhtaampaa ja parempaa yhteistä ympäristöä.
Laji Ympäristö
Formaatit Kirja
EAN 9789526935829
Julkaisija PÄIJÄT-HÄMEEN TUTKIMUSSEURA
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789526935829
Opetusmateriaali 0
Sarja Päijät-Hämeen tutkimusseuran vuosikirja
Koko 152
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja