Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Sirkku Peltola 2020

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Sirkku Peltola 2020

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

72 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Taide
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Rakastettu näytelmäkirjailija Sirkku Peltola täyttää 60 vuotta joulukuussa vuonna 2020. Juhlakirja Sirkku Peltola 2020 koostuu kahdestakymmenestä kirjoituksesta, jotka käsittelevät teatteritaidetta, Sirkku Peltolan uraa, laajaa tuotantoa ja elämää ystävien, kollegojen ja tutkijoiden näkökulmasta.
Kirjan ovat toimittaneet tutkija Olli Löytty, lauluntekijä Heikki Salo ja tutkija Hanna Suutela.

Teoksen kirjoittajia ovat mm. presidentti Tarja Halonen, teatterinjohtaja Otso Kautto, akateemikko Marjo Kuusela, kirjailija Raija-Sinikka Rantala, kirjailija Matti Wacklin, tutkija Pekka Isotalus, ohjaaja Anna-Elina Lyytikäinen, kääntäjä Eva Buchwald jne.

Haastatteluissa ääneen pääsevät mm. näyttelijät Sari Mällinen, Maria Aro, Tuire Salenius ja Janne Kallioniemi, sekä Peltolan pitkäaikainen lavastaja Hannu Lindholm.

Kirjan upea kuvitus kertaa Sirkku Peltolan uran hienoimpia esityksiä. Valokuvaajina mm. Kari Sunnari ja Kari Junnikkala.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526932811
Julkaisija:
Sateen ääni
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526932811
Opetusmateriaali:
0
Koko:
145

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.