Palaa ylös
Vanha liitto

1 / 1

Vanha liitto

Heini Kainulainen, Jenni Savonen, Sanna Rönkä

18,10 €
Niin kutsuttu Vanha liitto aloitti kovien huumeiden käyttönsä 1960-70 lukujen huumeaallon nosteessa. Näiden ikääntyneiden käyttäjien ja ex-käyttäjien haastatteluihin pohjaava teos kuvaa kovien huumeiden käyttäjien elämää ja heihin kohdistettua kontro
  • Sosiaaliset kysymykset
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Heini Kainulainen, Jenni Savonen, Sanna Rönkä
Lue lisää
Niin kutsuttu Vanha liitto aloitti kovien huumeiden käyttönsä 1960-70 lukujen huumeaallon nosteessa. Näiden ikääntyneiden käyttäjien ja ex-käyttäjien haastatteluihin pohjaava teos kuvaa kovien huumeiden käyttäjien elämää ja heihin kohdistettua kontrollia. Samalla kirja valottaa erään marginaaliryhmän syntyä rakennemuutoksen ja lähiöistymisen puristuksessa.

Tieteellinen tutkimus Vanhan liiton sukupolvesta tarjoaa uuden, käyttäjien omiin kokemuksiin perustuvan, näkökulman ensimmäisen huumeaallon aikaisiin tapahtumiin. Käyttäjillä on myös ollut aivan erityinen näköalapaikka tarkastella huumausainekulttuureissa ja -markkinoilla tapahtuneita ilmiöitä noin 40 vuoden perspektiivistä.

Teos sopii huumekysymyksestä, kontrollintutkimuksesta ja marginalisoitumisesta kiinnostuneille, sekä opetusmateriaaliksi niin yliopistoihin kuin ammattikorkeakouluihin.
Laji Sosiaaliset kysymykset
Formaatit Kirja
EAN 9789522228956
Julkaisija SUOMALAISEN KIRJALLISUUDEN SEURA
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789522228956
Opetusmateriaali 0
Sarja Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Toimituksia
Koko 247
Kirjailija Heini Kainulainen Jenni Savonen Sanna Rönkä
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja