Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Millaista on olla koira?

1 / 1

Millaista on olla koira?

Helena Telkänranta

18,90
Kirja, jonka koirasi haluaisi sinun lukevan. Tiedätkö, mitä koiran hännänheilutuksen suunta merkitsee? Tunnistatko murinan eri vivahteet? Koira viestii jatkuvasti eleillään ja ilmeillään, ja jos osaamme, voimme lukea niitä. Kun ymmärrämme, mitä lemm
  • Koirat
  • Kirja
  • Muu
  • Suomi
  • Helena Telkänranta
Lue lisää
Kirja, jonka koirasi haluaisi sinun lukevan.

Tiedätkö, mitä koiran hännänheilutuksen suunta merkitsee? Tunnistatko murinan eri vivahteet? Koira viestii jatkuvasti eleillään ja ilmeillään, ja jos osaamme, voimme lukea niitä. Kun ymmärrämme, mitä lemmikkimme yrittää sanoa, voimme paremmin tarjota sille hyvän elämän.

Tuorein tutkimustieto murtaa myyttejä eläinten käyttäytymisestä. Kuononpään nuolaisu ei aina liitykään ruokaan, ja hännänheilutus voi olla myös merkki hermostuneisuudesta. Jokaista koiraihmistä puhutteleva kirja tekee yhteiselosta ihmisen parhaan ystävän kanssa entistä antoisampaa.

Helena Telkänranta on eläinten käyttäytymistieteen tohtori. Hänen teoksensa Millaista on olla eläin? (SKS 2015) sai Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon, Lauri Jäntin palkinnon ja Finlandia-ehdokkuuden. Teos palkittiin myös vuoden eläinsuojelutekona.
Laji Koirat
Formaatit Kirja
EAN 9789522226891
Julkaisija SKS Kirjat
Sidottu Muu
Kieli Suomi
ISBN 9789522226891
Opetusmateriaali 0
Sarja Kirjokansi
Koko 161
Kirjailija Helena Telkänranta
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja