Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Remppamimmit

1 / 1

Remppamimmit

Henna-Kaisa Sivonen

26,90
28 €
Eritoten naisille suunnattu remontointiopas Remppamimmit innostaa toteuttamaan isoja ja pieniä remonttiprojekteja itse. Vinkkejä löytyy laidasta laitaan niin, että kirjan ohjeilla taittuu kevyt pintaremontti siinä missä vanhan talon kunnostaminenk
  • Kunnostus ja remontointi
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Henna-Kaisa Sivonen
Lue lisää
Eritoten naisille suunnattu remontointiopas Remppamimmit innostaa toteuttamaan isoja ja pieniä remonttiprojekteja itse. Vinkkejä löytyy laidasta laitaan niin, että kirjan ohjeilla taittuu kevyt pintaremontti siinä missä vanhan talon kunnostaminenkin. Sosiaalisesta mediasta tunnettujen remppamimmien tarinat inspiroivat!

Innostava remonttikirja naisille!

Remppamimmit rohkaisee tarttumaan telan varteen ja ja esittelee joukon remontoinnin supernaisia. Raikas remontoinnin opaskirja kertoo remonttien vaiheet, materiaalit ja tarvittavat taidot. Milloin kannattaa tarttua toimeen itse, entä milloin teettää työ ammattilaisella?

Remppamimmit opastaa monipuolisesti ja innostavasti remontoinnin eri osa-alueisiin niin pintaremonttien kuin vanhan talon kunnostuksen kautta. Oman osuutensa saavat myös erikoisemmat remonttiaiheet kuten savirappaus ja sijoitusasuntojen remontointi. Havainnollisesta ja inspiroivasta kirjasta saat ideoita ja uskallusta oman remontin toteuttamiseen. Kokemuksensa ja parhaat vinkkinsä jakavat myös monet sosiaalisessa mediassa aktiivisesti remonttiprojekteistaan kertovat naiset sarjaremontoijasta rakennusalan ammattilaiseen.

Henna-Kaisa Sivonen on toimittaja ja kirjailija, joka työskentelee pääasiassa sisustus- ja aikakauslehdille sekä viestijänä Omakotiliitolle. Hän on perehtynyt remontoinnin kiemuroihin oman vanhan talon ja hirsimökin kunnostamisen myötä. Valokuvaaja Johanna Karttunen tekee sisustus- ja lifestylekuvauksia, työskentelee taidegalleriassa ja maalaa abstrakteja maalauksia. He ovat aiemmin julkaisseet yhdessä kaksi tietokirjaa.
Laji Kunnostus ja remontointi
Formaatit Kirja
EAN 9789510479391
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510479391
Opetusmateriaali 0
Koko 216
Kirjailija Henna-Kaisa Sivonen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja