Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Säestäjän selkolaulukirja 2

Kirja

64,60 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muu musiikki
  • Kirja
  • Kierreselkäinen
  • Finnish
Selkolaulukirja 2:ssa on 177 laulun sanat. Jokainen laulu on omalla sivullaan isoin kirjaimin kirjoitettuna. Lauluihin liittyy Markku Hernetkosken piirtämä laulua kuvaava piirros. Sama piirros on mukana myös sisällysluettelossa helpottamassa mielilaulun löytämistä kirjan sivuilta.

Kirjassa on 29 lastenlaulua, 130 suosikkisävelmää ja 18 hengellistä laulua. Selkeän rakenteensa vuoksi tätä kirjaa on helppo käyttää erilaisten ryhmien musiikkitoiminnassa.

Kirjan käyttöä tukemaan on tehty Säestäjän selkolaulukirja 2. Siinä on samat laulut kuin kädessäsi olevassa kirjassa säestyssointumerkein täydennettynä. Säestyssoinnut on lisätty jokaiseen säkeistöön, joten säestäjän on helppo laulaa ja laulattaa laulu alusta loppuun.

Selkolaulukirja 2:n ja Säestäjän selkolaulukirja 2:n on toimittanut musiikkiterapeutti Ilpo Ikäheimo. Aiemmin ovat ilmestyneet Selkolaulukirja ja Säestäjän selkolaulukirja.
Laji:
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525380156
Julkaisija:
Musiikkipalvelu Ikäheimo
Sidottu:
Kierreselkäinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525380156
Opetusmateriaali:
0
Koko:
188

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .