Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Kotipihan autokatokset

1 / 1

Kotipihan autokatokset

Ingald Andersson

20,60
21 €
Autokatos suojaa menopeliä lumelta ja vedeltä. Yhdistettynä lohkolämmittimen käyttöön katos on sitä paitsi usein käytännöllisempi vaihtoehto kuin autotalli, varsinkin jos autoa käyttää talvisaikaan päivittäin. Ingald Andersson esittelee kirjassaan
  • Kunnostus ja remontointi
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Ingald Andersson
Lue lisää
Autokatos suojaa menopeliä lumelta ja vedeltä. Yhdistettynä lohkolämmittimen käyttöön katos on sitä paitsi usein käytännöllisempi vaihtoehto kuin autotalli, varsinkin jos autoa käyttää talvisaikaan päivittäin.

Ingald Andersson esittelee kirjassaan koko joukon autokatoksia, joista lukija voi poimia parhaat ideat omaan käyttöönsä. Tärkeimpinä näkökohtina ovat katoksen sovittaminen yhteen asuinrakennuksen kanssa ja sen sijoittaminen niin, että tontin ominaisuuksien hyödyntäminen onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Kirjassa on runsaasti värivalokuvia erilaisista autokatoksista yhdelle ja kahdelle autolle sekä piirroksia rakenteista mittoineen. Esiteltyjen katosten tyylit vaihtelevat pelkistetystä näyttävillä yksityiskohdilla somistettuihin vaihtoehtoihin. Käytössä on erilaisia materiaaleja puusta tiileen ja lasiin.
Laji Kunnostus ja remontointi
Formaatit Kirja
EAN 9789518825909
Julkaisija KUSTANNUS-MÄKELÄ
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789518825909
Opetusmateriaali 0
Koko 64
Kirjailija Ingald Andersson
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja