Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Paljonko on Aikaa?

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Paljonko on Aikaa?

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Irene Wai Lwin Moe

23,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Kulttuuri-muut
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Irene Wai Lwin Moe
Kello ja kalenteri ovat arkisia apuvälineitä, joilla tunnit ja viikonpäivät pysyvät järjestyksessä. Aika on tehnyt pitkän ja monipolvisen seikkailun päätyäkseen puhelimeemme juuri sellaisena kuin näyttö nyt osoittaa.

PALJONKO ON AIKAA? esittelee Euroopan, Aasian, Lähi-idän ja Amerikan mantereen vanhojen kulttuurien aikakäsityksiä, myyttisiä uskomuksia ja erikoisia persoonallisuuksia. Kirja kertoo myös siitä, kuinka kellot muuttivat maailmaa. Ajan mittaaminen kertoo ihmisen kekseliäisyydestä ja myös pyrkimyksestä hallita kohtaloaan kellon ja kalenterien avulla. Aika on mitattavissa, mutta se on myös sopimus, jota noudatamme, jotta junat kulkisivat täsmällisesti ja osaisimme viettää syntymäpäiväämme oikeaan aikaan. Vaikka tunnit ja minuutit liikkuvat kellojen ruuduilla, emme voi napata ohi kiitävistä sekunneista kiinni. Aika etenee vääjäämättä Nyt-hetkestä seuraavaan. Vai eteneekö?

Kirjoittaja on Aasian taiteisiin ja uskontoihin erikoistunut taidehistorioitsija ja kulttuuriantropologi FT Irene Wai Lwin Moe. Taidegraafikko Tuula Moilasen humoristiset manga-piirrokset tarjoavat lukijalle nokkelia visuaalisia ratkaisuja ajan käsitteiden ymmärtämiseen. Runsas kuvitus.
Laji:
Kulttuuri-muut
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529439867
Julkaisija:
Eye on Art
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529439867
Opetusmateriaali:
0
Koko:
117
Kirjailija:
Irene Wai Lwin Moe

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.