Palaa ylös
Kylmätekniikan perusteet

1 / 1

Kylmätekniikan perusteet

Aulis Hirvelä, Esko Kaappola, Jani Kianta, Matti Jokela

37,60 €
38 €
Oppikirjassa perehdytään perustietoon, jota kylmäasentaja tarvitsee työssään. Alussa käsitellään termodynamiikkaa, kylmäteknistä kiertoprosessia sekä kylmäaineiden ja kylmäkoneöljyjen ominaisuuksia. Kirjan keskeinen sisältö kuvaa kylmäteknisten kompo
  • Tekniikka
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Aulis Hirvelä, Esko Kaappola, Jani Kianta, Matti Jokela
Lue lisää
Oppikirjassa perehdytään perustietoon, jota kylmäasentaja tarvitsee työssään. Alussa käsitellään termodynamiikkaa, kylmäteknistä kiertoprosessia sekä kylmäaineiden ja kylmäkoneöljyjen ominaisuuksia. Kirjan keskeinen sisältö kuvaa kylmäteknisten komponenttien ja putkiston asennusta, toimintaa ja säätöä erilaisissa kylmälaitoksissa. Siinä käsitellään myös kylmälaitoksen sähköistystä, huoltoa ja vianetsintää sekä kylmäalan lainsäädäntöä.

Kirjan uudistetussa painoksessa on päivitettyä tietoa muun muassa kylmäaineista, työkaluista, asennustekniikasta ja alan lainsäädännöstä.

Teoksessa lähdetään liikkeelle ammattialan perusteista, joten se soveltuu hyvin kylmätekniikan ensimmäiseksi oppikirjaksi. Lisäksi sitä voidaan käyttää kylmäasentajan ammattitutkinnon opetuksessa sekä kylmäasentajien ja muiden kylmätekniikasta kiinnostuneiden itseopiskelumateriaalina.
Laji Tekniikka
Formaatit Kirja
EAN 9789521367656
Julkaisija OPETUSHALLITUS
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789521367656
Opetusmateriaali 0
Koko 270
Kirjailija Aulis Hirvelä Esko Kaappola Jani Kianta Matti Jokela
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja