Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Jussi TwoSeven

Kirja

Jari Tamminen, Johanna Kangas

19,40 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Taide
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Jari Tamminen, Johanna Kangas
Jussi TwoSeven (s.1983 Espoo) on helsinkiläinen katutaidetaustainen kuvataiteilija, jonka taiteelliset juuret ovat graffitissa ja katutaiteessa. TwoSeven on tunnettu eleganteista ja fotorealistisista maalauksista ja installaatioista. TwoSeven on yksi nykyhetken tunnetuimmista suomalaisista muraalimaalauksia tekevistä kuvataiteilijoista Suomessa.

Jussi TwoSevenin All Is One -näyttelyn yhteydessä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa ilmestynyt näyttelyjulkaisu sisältää toimittaja Jari Tammisen artikkelin katutaiteen murroksesta ja asennemuutoksesta luvattomasta katutaiteesta luvalliseksi seinämaalaukseksi. Kuvaus Jussi TwoSevenin urasta katutaiteen tekijästä päätoimiseksi kuvataiteilijaksi on taidehistorioitsija Johanna Kankaan kirjoittama. Julkaisu on 64 sivuinen ja siinä runsaasti kuvitusta myös TwoSevenin näyttelyyn kuulumattomista töistä, mm. hänen julkisista muraaleistaan. Julkaisija Kimmo Pyykkö -taidemuseo.
Laji:
Taide
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526944104
Julkaisija:
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526944104
Opetusmateriaali:
0
Koko:
64
Kirjailija:
Jari Tamminen
Johanna Kangas

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .