Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Kahdesti tapettu

1 / 1

Kahdesti tapettu

27,90 €
Jarkko Sipilän dekkarit vakuuttavat tunnetusti realistisuudellaan ja monipuolisilla henkilöhahmoillaan, emmekä joudu tälläkään kertaa pettymään, kun saamme käteemme Takamäki-sarjan 22. osan! Helsingin rikospoliisi saa selvitettäväkseen oudon kuolema
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Jarkko Sipilä
Lue lisää
Jarkko Sipilän dekkarit vakuuttavat tunnetusti realistisuudellaan ja monipuolisilla henkilöhahmoillaan, emmekä joudu tälläkään kertaa pettymään, kun saamme käteemme Takamäki-sarjan 22. osan! Helsingin rikospoliisi saa selvitettäväkseen oudon kuolemantapauksen, jonka uhri on kirjattu kuolleeksi jo pitkän aikaa sitten. Rikoskomisario Takamäki ryhmineen saa selville, että vainaja on kadonnut vuosia sitten, ja tapauksessa on aikanaan epäilty henkirikosta, mutta uhri onkin elänyt Helsingissä jo pitkään uutta henkilöllisyyttä käyttäen.

Pitkän linjan rikostoimittaja Jarkko Sipilän dekkarit ovat realistisia ja niiden henkilöiden kohtalot jopa deterministisiä.

Helsingin rikospoliisi on vaativan mysteerin äärellä, kun kaupungista löytyy miehen ruumis, jollaista ei pitäisi enää olla olemassakaan. Paljastuu, että vainaja on jo aikoja sitten kirjattu kuolleiden kansioihin.

Juttu tulee rikoskomisario Takamäen ryhmälle. Pian selviää, että vainaja on kadonnut vuosia sitten ja julistettu jo kuolleeksi. Katoamista epäiltiin aikanaan henkirikokseksi.

Tapaus muuttuu entistä oudommaksi, kun poliiseille selviää, että uhri on elänyt Helsingissä jo pidempään uuden henkilöllisyyden turvin. Tapaus vetää Suhosen ja muut Takamäen ryhmästä taas alamaailman syvyyksiin.

Poliisiromaanin taitaja Jarkko Sipilä (1964–2022) oli toimittaja ja kirjailija. Hänen teoksiaan on julkaistu useilla kielillä. Hänet tunnettiin muun muassa rikostoimittajana MTV:n uutisissa ja erikoisohjelmissa.
Laji Dekkarit ja trillerit
Formaatit Kirja
EAN 9789523822146
Julkaisija crimetime
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523822146
Opetusmateriaali 0
Sarja Takamäki
Koko 319
Kirjailija Jarkko Sipilä
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja