Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Neropatin päiväkirja: Pyhä jysäys

1 / 1

Neropatin päiväkirja: Pyhä jysäys

Jeff Kinney

16,90
17 €
Maailmanlaajuisesti reilut 250 miljoonaa kirjaa myyneen Jeff Kinneyn Neropatin päiväkirja -sarja sisältää niin monitasoista hauskuutusta, että se sopii hyvin monen ikäisille lapsille. Sarjan 17. osa johdattaa meidät bändimaailmaan, sillä päähenkilö
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Jeff Kinney
Lue lisää
Maailmanlaajuisesti reilut 250 miljoonaa kirjaa myyneen Jeff Kinneyn Neropatin päiväkirja -sarja sisältää niin monitasoista hauskuutusta, että se sopii hyvin monen ikäisille lapsille. Sarjan 17. osa johdattaa meidät bändimaailmaan, sillä päähenkilö Greg pääsee sivustaseuraajaksi veljensä bändin Löder Diperin nousua ja kiertue-elämän kohellusta.

Jo 17. kirja Neropatti Greg Heffleyn seikkailuista! Neropatin päiväkirja on Suomen suosituin nuortenkirjasarja, joka houkuttelee kirjojen pariin nekin, joita lukeminen ei muuten innosta.

Uudessa kirjassa Greg seuraa teini-ikäisen veljensä rockbändin Löder Diperin nousua. Kaikki ei kuitenkaan suju ihan nappiin, kun bändi lähtee kiertueelle.

Jeff Kinneyn Neropatin päiväkirjoja on myyty yli 250 miljoonaa kappaletta 65 kielellä - suomeksikin yhteensä jo yli miljoona kappaletta painettuina kirjoina ja äänikirjoina. Lukijat kautta maailman rakastavat Kinneyn teoksia, joissa yhdistyvät omasta elämästä tutut tilanteet, hersyvä huumori ja hauska kuvitus.

"Nämä kirjat sopivat ihan teineillekin, mutta myös 7-vuotiaille vasta lukemaan oppineille. Niiden huumori on monitasoista ja uppoaa erilaisiin tyyppeihin, eikä varmasti jätä kylmäksi." @emiliahuttunenofficial

Jeff Kinney (s. 1971) on New York Timesin kirjamyyntilistan kärkinimi. Hän on voittanut kuusi kertaa Nickelodeon Kids' Choice Award -palkinnon suosituimmasta nuortenkirjasta. Jeff on valittu Time-lehdessä maailman sadan vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon. Hän vietti lapsuutensa Washington D.C:ssä ja muutti Uuteen-Englantiin, missä hän omistaa vaimonsa kanssa kirjakaupan nimeltä An Unlikely Story.
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789510485774
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510485774
Opetusmateriaali 0
Sarja Neropatin päiväkirja
Koko 218
Kirjailija Jeff Kinney
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja