Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 18

    %

PaaPiin kaavakirja lapsille

1 / 1

PaaPiin kaavakirja lapsille

Anniina Isokangas, Paula Isopahkala

(1 arvostelu)
22,90

-18%

28 €
Ompele itse lastenvaatteita PaaPiin kaavoilla! PaaPiin leikkisät ja värikkäät kuosit ovat viime vuosina valloittaneet Suomen ja aloittaneet myös maailmanvalloituksen. Nyt PaaPii julkaisee kaikkien ompelijoiden iloksi 9 monikäyttöistä kaavaa! PaaPii
  • Muu käsityö
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Anniina Isokangas, Paula Isopahkala
Lue lisää
Ompele itse lastenvaatteita PaaPiin kaavoilla!

PaaPiin leikkisät ja värikkäät kuosit ovat viime vuosina valloittaneet Suomen ja aloittaneet myös maailmanvalloituksen. Nyt PaaPii julkaisee kaikkien ompelijoiden iloksi 9 monikäyttöistä kaavaa!

PaaPiin Anniina Isokangas ja Paula Isopahkala ovat suunnitelleet kaavakokoelman, joka palvelee kotiompelijaa monta vuotta. PaaPiin kaavakirja lapsille sisältää ohjeita niin tytöille kuin pojillekin: paitoja, housuja, mekkoja ja tunikoita. Kaikki kaavat ovat joustavia trikookankaita varten. Niiden kokovalikoima on laaja: 86–140 cm, eli ne toimivat pikkulapsesta aina koululaiseen asti. Vauvoja ja äitejäkään ei ole unohdettu: mukana on myös vauvan bodyn sekä naisen mekon kaava. Kaikkiin kaavoihin on helppoja muunteluvinkkejä, ja kirjan ohjeilla kaavoista syntyy yli 20 erilaista vaatetta.

Kirjassa on mukana kaksi kaava-arkkia.

PaaPii Design on Anniina Isokankaan perustama designyritys, joka suunnittelee muun muassa trikookankaita. Se on tullut tunnetuksi iloisista kuoseistaan ja kekseliäistä hahmoistaan. Paula Isopahkala on PaaPiin vaatemalliston suunnittelija.
Laji Muu käsityö
Formaatit Kirja
EAN 9789513193911
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789513193911
Opetusmateriaali 0
Koko 141
Kirjailija Anniina Isokangas Paula Isopahkala
A

Anonyymi

5 vuosia sitten

Ohjeita todella kivan näköisiin lasten vaatteisiin! Yhden tähden miinus siitä, että kaavat olivat aika samankaltaisia (esim. eri hameissa vain muutamia pieniä eroja). Kirjassa myös muutama ohje naisten vaatteisiin.