Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Verikuu

1 / 1

Verikuu

Jo Nesbø

24,90
25 €
Takuuvarmaa jännitystä on taas tarjolla, kun Harry Hole -sarjassa päästään jo 13. osaan! Tällä kertaa Harry Hole pyrkii juomaan itsensä hengiltä, mutta löytääkin itsensä keskeltä murhatutkintaa. Jo Nesbøn kirjat ovat myyneet maailmanlaajuisesti lähe
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Jo Nesbø
Lue lisää
Takuuvarmaa jännitystä on taas tarjolla, kun Harry Hole -sarjassa päästään jo 13. osaan! Tällä kertaa Harry Hole pyrkii juomaan itsensä hengiltä, mutta löytääkin itsensä keskeltä murhatutkintaa. Jo Nesbøn kirjat ovat myyneet maailmanlaajuisesti lähes 40 miljoonaa kappaletta, ja hän on yksi tämän hetken tunnetuimmista dekkarikirjailijoista.

Kaksi murhaa, yksi huumekartelli ja Harry Hole.

Harry Hole haluaa päästä hengestään mutta päätyykin selvittämään murhia kokaiinikauppiaan, korruptoituneen poliisin ja syövän kalvaman psykologin kanssa.

Harry Hole on paennut Los Angelesiin juomaan itseään hengiltä. Selvinä hetkinään hän auttaa Lucillea, ikääntyvää näyttelijätärtä irtautumaan huumekartellista, jolle tämä on velkaa miljoona dollaria.

Samaan aikaan Oslossa kaksi tyttöä löydetään murhattuina. Yksi epäillyistä on tunnettu kiinteistöpohatta.

Tutkinnanjohtaja haluaisi Harryn tiimiinsä, mutta poliisijohto ei hyväksy yhteistyötä. Murhista epäilty kiinteistöpohatta yrittää puolestaan palkata Harryn puhdistamaan nimensä. Kun kartelli ottaa Lucillen panttivangikseen ja pohatta lupaa murhien selvittämisestä palkkion, jolla voisi kuitata Lucillen velat, Harry taipuu ehdotukseen.

Kartelli on antanut aikaa vain kymmenen päivää, ja Oslon yötaivaalle kohoaa verikuu.

Liki 40 miljoonaa kirjaa maailmanlaajuisesti myynyt Jo Nesbø on yksi tämän hetken menestyneimpiä rikoskirjailijoita yli 50:ssä maassa. Erityisesti Nesbøn Harry Holesta kertovat teokset ovat Suomessakin liki poikkeuksetta listaykkösiä.
Laji Dekkarit ja trillerit
Formaatit Kirja
EAN 9789510454114
Julkaisija Johnny Kniga
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510454114
Opetusmateriaali 0
Sarja Harry Hole
Koko 544
Kirjailija Jo Nesbø
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja