Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 8

    %

Nordic Garden Design

1 / 1

Nordic Garden Design

Hanna Marttinen, Johanna Vireaho

22,90

-8%

25 €
Nordic Design Gardens kuljettaa lukijan keväästä syksyyn kauniissa, aistillisissa puutarhoissa, jotka on tarkasti valittu kirjan kansien väliin. Kiehtovat, ammattilaisten ja kovan luokan harrastajien puutarhat kätkevät sisäänsä pohjoisen puutarhan aj
  • Puutarha
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Hanna Marttinen, Johanna Vireaho
Lue lisää
Nordic Design Gardens kuljettaa lukijan keväästä syksyyn kauniissa, aistillisissa puutarhoissa, jotka on tarkasti valittu kirjan kansien väliin. Kiehtovat, ammattilaisten ja kovan luokan harrastajien puutarhat kätkevät sisäänsä pohjoisen puutarhan ajatonta lumoa. Kirjan myötä pääset perehtymään puutarhojen tyylikkääseen, luonnonläheiseen tunnelmaan, kasvillisuuteen, tyyliin ja erityispiirteisiin. Nordic Design Garden tutustuttaa myös puutarha-alan muotoiluun ja alalla vaikuttaviin tekijöihin.
Kirjan tekijätiimi, puutarhatoimittaja-viherstylisti Johanna Vireaho ja puutarhavalokuvaaja Hanna Marttinen ovat yli kymmenen vuoden ajan tehneet lukuisia puutarhajuttuja maamme johtaviin sisustus-, puutarha- ja aikakauslehtiin sekä kirjoittaneet ja kuvanneet useita puutarhakirjoja. Vireaho ja Marttinen toteuttavat tiiminä vihreää sisällöntuotantoa myös yrityksille.
Laji Puutarha
Formaatit Kirja
EAN 9789527381069
Julkaisija Cozy Publishing
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789527381069
Opetusmateriaali 0
Koko 168
Kirjailija Hanna Marttinen Johanna Vireaho
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja