Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Nykytilakartoitus

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jonna Mononen, Peter Smeds

30,60 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Viihde, Maantiede ja matkaopppaat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Jonna Mononen, Peter Smeds
Matkailun edistämiskeskus (MEK) koordinoi valtakunnallista Outdoors Finland -hanketta, jonka tavoitteena on tuotteistaa luontoon liittyviä matkailuaktiviteetteja kansainvälisille markkinoille. Alueellisen Discover Pohjanmaa -esiselvityshankkeen tavoite oli selvittää Pohjanmaan kesäaktiviteettitoimijoiden ja -tuotteiden nykytila sekä rakentaa toimenpideohjelma jatkokehittämistä varten. Hankkeen on rahoittanut Pohjanmaan ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto; Eurooppa investoi maaseutualueisiin.

Pohjanmaan fyysinen toimintaympäristö, kuten Unescon maailmaperintöalue Merenkurkussa ja ympäröivä maaseutu, antavat erinomaiset puitteet kesäaktiviteettien kehittämiselle. Teemoina ovat kalastus-, melonta-, pyöräily-, vaellus- ja sauvakävely-, hevosmatkailu- sekä wildlife -aktiviteetit.

Tämän nykytilakartoituksen tavoitteena oli selvittää alueen kesäaktiviteettituotteita tuottavien toimijoiden nykytila ja heidän näkemyksiään tulevaisuudesta. Tutkimus osoittaa, että Pohjanmaan kesäaktiviteettitoimijat ovat pieniä yrityksiä, joiden toimintakausi rajoittuu kesäsesonkiin. Tuotetarjonta on pirstaloitunutta ja alueelta puuttuu selkeä kokonaistuote. Nykyiset asiakkaat ovat selkeästi kotimaan matkailijoita lähialueilta. Tutkimuksen perusteella alueen toimijat ovat kiinnostuneet kehittämään tuotteitaan kansainvälisille matkailijoille. Sekä toimijat että matkailualan asiantuntijat suhtautuvat Pohjanmaan matkailuelinkeinon tulevaisuuteen positiivisesti. Pohjanmaan kesäaktiviteettitoimijoiden haasteet ovat samansuuntaisia kuin aiemmat valtakunnalliset tutkimukset ovat osoittaneet.

Tutkimuksen perusteella kehittämistoimenpiteinä suositellaan kokonaistuotteen luomista, jonka avulla toimijoiden yhteistyö tiivistyy ja alueen tunnettuutta voidaan edistää. Alueen kesäaktiviteettituotteiden laadun ja turvallisuuden parantamiseksi on pyrittävä täyttämään MEK:n laatu- ja tuotesuositukset. Tuotekehityksen ja kohderyhmän tarkentamisen avulla aluetta voidaan markkinoida paremmin ja kasvattaa matkailun volyymia. Kehittämistyö edellyttää myös toimijoiden ja alueen matkailuorganisaatioiden pitkäjänteistä sitoutumista yhteistyöhön.
Laji:
Viihde
Maantiede ja matkaopppaat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525784091
Julkaisija:
Vaasan ammattikorkekoulu
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525784091
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Vaasan ammattik. julk. C
Koko:
79
Kirjailija:
Jonna Mononen
Peter Smeds

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.