Palaa ylös
ZoneVD uskomattoman tiedon jäljillä

1 / 1

ZoneVD uskomattoman tiedon jäljillä

Joona Leppälä

20,90
21 €
ZoneVD uskomattoman tiedon jäljillä on odotettua jatkoa Joona Leppälän esikoisteokselle. ZoneVD johdattaa tälläkin kertaa lukijansa jännittävien faktojen äärelle hauskalla otteella. Odotettu toinen osa ZoneVD:n seikkailuja tiedon syöverei
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Joona Leppälä
Lue lisää
ZoneVD uskomattoman tiedon jäljillä on odotettua jatkoa Joona Leppälän esikoisteokselle. ZoneVD johdattaa tälläkin kertaa lukijansa jännittävien faktojen äärelle hauskalla otteella.Odotettu toinen osa ZoneVD:n seikkailuja tiedon syövereissä!

Miten syviä tulivuoret ovat? Miksi suomalaiset syövät salmiakkia? Suosittu, tiedonjanoinen tubettaja uppoutuu uusiin uskomattomiin aiheisiin.

Tubettaja ZoneVD:n eli Joona Leppälän ensimmäinen kirja oli menestys! Nyt ZoneVD jatkaa samalla taatun hauskalla tyylillään ja selvittää vastauksia mielenkiintoisiin mysteereihin. Onko teleporttaaminen oikeasti mahdollista? Millaista oli roomalaisen gladiaattorin elämä? Aiheita on tuttuun tapaan laidasta laitaan, ja mukana on myös seuraajien kysymyksiä. Kirjasta välittyy kirjoittajan aito uteliaisuus esimerkiksi maantietoa, keksintöjä ja historiaa kohtaan. Uuden oppiminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

Joona Leppälä eli ZoneVD (s. 1993) on suosittu Ylivieskasta ampaissut, nykyisin Jyväskylässä asuva tubettaja. Joona tunnetaan hauskoista ja uniikeista videoistaan. Häntä kiehtovat maailman ja maailmankaikkeuden mysteerit, joihin hän pyrkii etsimään vastauksia. Joonan esikoiskirja ZoneVD kiehtovan tiedon jäljillä oli supersuosittu. Kirjojen hauskan kuvituksen on tehnyt Anssi Vaalio.
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789520443702
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789520443702
Opetusmateriaali 0
Koko 147
Kirjailija Joona Leppälä
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja