Palaa ylös
Mykistynyt mies

1 / 1

Mykistynyt mies

Jukka Laajarinne

24 €
Mykistynyt mies on omalaatuinen seikkailukertomus skeptisismin synnystä ja alkukantaisesta, brutaalista hulluudesta, jonka pohjalle länsimainen sivistys on perustettu. Filosofi ja runoilija Pyrrhon vaeltaa Aleksanteri Suuren hovin mukana Kaukoitään.
  • Historialliset romaanit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Jukka Laajarinne
Lue lisää
Mykistynyt mies on omalaatuinen seikkailukertomus skeptisismin synnystä ja alkukantaisesta, brutaalista hulluudesta, jonka pohjalle länsimainen sivistys on perustettu.

Filosofi ja runoilija Pyrrhon vaeltaa Aleksanteri Suuren hovin mukana Kaukoitään. Matkallaan hän kuulustelee persialaisia viisaita, tutkii hiljaisuutta intialaisten askeettien parissa ja saa oppia niin filosofeilta kuin aikansa suurimmilta taiteilijoiltakin.

Pyrrhon toimii Aleksanteri Suuren sankaruuden kirjaajana, pr-henkilönä jonka tehtävä on kirjoittaa historiaa, tapahtumien todellisesta kulusta piittaamatta. Romaanissa kerrotaan muun muassa, miten Gordionin solmun todella kävi.

Tunnetun maailman viisaus ei kuitenkaan auta, kun kuningas muuttuu läheisilleenkin vaaralliseksi, raakalaismaiseksi tyranniksi.

Mykistynyt mies tutkii sekä vaikenemisen että epäuskon monia ulottuvuuksia ja leikittelee niin historiallisen kertomuksen, veijariromaanin kuin tutkimuskirjallisuudenkin keinoilla.
Laji Historialliset romaanit
Formaatit Kirja
EAN 9789523641303
Julkaisija Aula & Co
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789523641303
Opetusmateriaali 0
Koko 367
Kirjailija Jukka Laajarinne
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja