Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Lasten ja nuorten konfliktit

1 / 1

Lasten ja nuorten konfliktit

Heikki Turkka, Julia Saarholm

32,60
33 €
Lasten ja nuorten konfliktien takana on monia eri tarinoita ja näkökulmia sekä paljon tunteita. Tämä teos auttaa räätälöimään konflikteihin oikean kokoiset ratkaisut. Kirjassa syvennytään dialogiin pääsemiseen sekä luottamuksen rakentamiseen haastav
  • Pedagogiikka
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Heikki Turkka, Julia Saarholm
Lue lisää
Lasten ja nuorten konfliktien takana on monia eri tarinoita ja näkökulmia sekä paljon tunteita. Tämä teos auttaa räätälöimään konflikteihin oikean kokoiset ratkaisut.

Kirjassa syvennytään dialogiin pääsemiseen sekä luottamuksen rakentamiseen haastavissa ristiriitatilanteissa, jotka koskevat esimerkiksi pitkittynyttä ja vakavaa koulukiusaamista sekä muita nuoriin liittyviä monisyisiä ilmiöitä sekä konflikteja. Kirjassa käsitellään myös nuorten seurusteluväkivallan sekä perheväkivallan parissa tehtävää työskentelyä. Jokainen hyvin selvitetty konflikti tukee tunnetaitojen kehittymistä, vastuunkantoa ja yhteiskunnassa pärjäämiseen liittyvien taitojen oppimista.

Teos käsittelee kokonaisvaltaisesti niin sensitiivistä kriisityötä ja -johtamista, dialogista työskentelyä eri osallisten kanssa kuin reflektointia ja toimenpiteiden vaikuttavuuden arviointia. Kirja tarjoaa työvälineitä konfliktien ja haastavien ilmiöiden käsittelyyn lasten ja nuorten parissa toimiville ammattilaisille, kuten koulun henkilökunnalle, sosiaalityöntekijöille, nuorisotyön kentällä toimiville, poliiseille, järjestyksenvalvojille ja sovittelutoimijoille. Kirja antaa myös ymmärrystä esihenkilöille ja johtajille, joiden yksiköissä työskennellään haastavien nuoriin liittyvien konfliktien ja väkivallan parissa.

Kirjoittajat työskentelevät Aseman Lapset ry:ssä ja ovat kysyttyjä kouluttajia. Heillä on monipuolinen kokemus työskentelystä lasten ja nuorten rikosoirehdinnan ja konfliktinkäsittelyn parissa. Heikki Turkka on työskennellyt muun muassa erityiskasvatuksen parissa peruskoulussa ja toisella asteella, lastensuojelussa, turvataloissa ja nuorisososiaalityössä. Julia Saarholm on työskennellyt muun muassa vankilasta vapautuvien nuorten ja aikuisten parissa, nuorten pitkittyneiden rikoskierteiden ja vakavan koulukiusaamisen katkaisemisen sekä nuoriin liittyvien konfliktien sovittelun parissa.
Laji Pedagogiikka
Formaatit Kirja
EAN 9789523701724
Julkaisija PS-Kustannus
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789523701724
Opetusmateriaali 0
Koko 266
Kirjailija Heikki Turkka Julia Saarholm
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja