Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Fillaristin seikkailut Euroopassa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jussi Saarikoski

20,60 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Maantiede ja matkaopppaat, Itsensä kehittäminen
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Jussi Saarikoski
Palautetta lukijoilta Jussin kirjat pit v t otteessan alkusivuilta l htien, j nnitt vi kokemuksia, el v kerrontaa, kuin olisi itse mukana seikkailuissa. J nnitt v t tapahtumat, kokeilun halu ja riskinotto luovat p sis ll n kirjoihin. Mielenkiintoisia erilaisten ihmisten tapaamisia on paljon. Y pyminen campingalueilla ja mets ss hotelli iden sijasta kiehtoo. Kirjan puhekieli lis autenttisuutta. Kirjassa korostuu ihmisten yst v llisyys ja ep itsek s auttamishalu. Kirja on kuvaus luottamisesta ja rohkeudesta. Mukaansa tempaava, j nnitt v matkakertomus, kuinka selvi vaikeistakin tilanteista. Monista matkatuttavista tulee pysyvi yst vi . Jussin avoin suhtautuminen toisiin kulttuureihin n kyy. Jussin tapa kirjoittaa on jouhevaa ja rentouttavaa luettavaa. Matkojen rasitukset j v t taka-alalle, enemm n korostuu erilaiset tapahtumat ja sattumat. Monta j nn l helt piti tilanteita sis ltyy kertomuksiin. Mukana on runsaasti loistavia, isokokoisia v rikuvia. Odotan mielenkiinnolla jatko-osia. Jussi kirjoittaa el v sti ja tuoreesti my s vuosikymmenten takaisista tapahtumista l hteen n tarkat matkamuistiot. J nnitt vi tapahtumia ja hankalista tilanteista selviytymist , aivan huikeaa. Matkojen kuvaus on niin el v , kuin olisi itse mukana matkalla. Todella ilmastoyst v llist matkantekoa. Suosittelen. Jussin teos saa lukijankin kaipaamaan tien p lle. H nen kirjansa mukana p see el ytym n mm. rautaesirippuajan Eurooppaan, rajatarkastuksiin ja kielimuureihin, aikaan, joka on oikeasti jo historiaa, mutta her kertomuksissa eloon. Kirja vie Eurooppaan, joka tuntuu inhimilliselt . Siin miss paikoin campingalueet kohtelevat polkijaa kurjasti, sit kin suurempaa yst v llisyytt tulee eteen silloin, kun sit v hiten odottaa. V list melkein kauhistuttaa, kuinka v h n Jussi reissuillaan sy ja lep . Ajoittain viimeisetkin voimat on poljettu loppuun, matka-budjetti viimeisill n ja ravinnon tankkaaminen sivuseikka. P iv matkat ovat v lill hurjia. Jussi nukkuu t
Laji:
Maantiede ja matkaopppaat
Itsensä kehittäminen
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528042655
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528042655
Opetusmateriaali:
0
Koko:
376
Kirjailija:
Jussi Saarikoski

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.