Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Flow-tila

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jussi Venäläinen

35,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Organisaatiot
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Jussi Venäläinen
Jos teet tietotyötä, tiedät varmasti tiedon ja tekemisen määrän alle hukkumisen tunteen. Samalla sinun pitäisi olla luovempi, tuottavampi ja muutoskykyisempi sekä tehdä viisaita päätöksiä. Tilanne on kestämätön - siksi on aika ottaa työnteon tehokkain ja taloudellisin vaihde käyttöön.

Olet varmasti kuullut flow-tilasta. Tuon maagisen aikaansaamisen tilan ajatellaan usein olevan vain taiteilijoiden ja urheilijoiden ominaisuus. Todellisuudessa se on lähempänä meitä jokaista kuin tiedämmekään - omien korviemme välissä. Flow on optimaalinen mielentila, jossa ei ole kyse vain pienistä parannuksista, vaan tuottavuuden ja luovuuden moninkertaistumisesta.

Tämä kirja valaisee flow'n tieteellisen taustan ja tarjoaa nipun konkreettisia keinoja, joilla valjastat flow-tilan käyttöön omassa työssäsi.

Jussi Venäläinen on kasvuyrittäjä ja flow-tilan asiantuntija, joka kiertää puhumassa flow-tilasta ja valmentamassa yrityksiä. Jussi on intohimoinen itsensä kehittäjä, joka on optimoinut omaa työskentelyään ja hyvinvointiaan jo kymmenen vuoden ajan ja päätynyt sitä myötä tutkimaan flow-tilaa. Siitä on tullut Jussille intohimo, ja hän uskoo flow-tilalla olevan tulevaisuudessa vielä iso vaikutus työelämään ja yleiseen hyvinvointiin.
Laji:
Organisaatiot
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523501737
Julkaisija:
Fitra
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523501737
Opetusmateriaali:
0
Koko:
176
Kirjailija:
Jussi Venäläinen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.