Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Kotitalousvähennys

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Kotitalousvähennys

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kalle Määttä

53,30 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-2 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Laki ja oikeus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Kalle Määttä
Kotitalousvähennys koskee satojatuhansia kotitalouksia vuosittain. Se on olennainen osa siihen oikeuttavien töiden rahoitusta, mutta toisaalta kotitalousvähennys on oikeudellisesti haastava kokonaisuus, johon liittyy runsaasti erityispiirteitä.

Tässä teoksessa käsitellään kotitalouden oikeutta kotitalousvähennykseen asunnon ja vapaa-ajan asunnon remonteista sekä kotitalous-, hoiva- ja hoitotöistä. Teos tarjoaa vastauksen rajanveto-ongelmiin siitä, millä edellytyksin ja minkälaisista töistä kotitalousvähennyksen saa. Kirja on ensimmäinen Suomessa ilmestynyt kattava esitys aiheesta.

Teos on tarkoitettu lakimiehille, jotka ovat tekemisissä kotitalousvähennyksiin liittyvien vero-oikeudellisten kysymysten kanssa. Lakimiesten lisäksi se on hyödyllinen kotitalouksille, jotka ovat teettämässä kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä. Teos soveltuu myös oppikirjaksi yliopistoihin.

OTT Kalle Määttä toimii kilpailuasiainneuvoksena Kilpailu- ja kuluttajavirastossa sekä oikeustaloustieteen professorina Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnassa. Sen ohella hän on lainsäädännön arviointineuvoston jäsen sekä talousrikostorjunnan johtoryhmän jäsen. Hän on kirjoittanut lukuisia teoksia ja artikkeleita vero-oikeudesta ja muilta oikeudenaloilta.
Laji:
Laki ja oikeus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789513774936
Julkaisija:
Edita
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789513774936
Opetusmateriaali:
0
Koko:
246
Kirjailija:
Kalle Määttä

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>