Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Vero-oikeuden perusteet

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Vero-oikeuden perusteet

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kalle Määttä

67,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-2 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Laki ja oikeus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Kalle Määttä
Miten arvonlisäverolain soveltamisalaa rajaava liiketoiminnan tunnusmerkistö määräytyy? Millä edellytyksin kysymys on sellaisesta ensiasunnosta, että se on varainsiirtoverovapauden piirissä? Entä sellaisesta maatilasta ja metsämaasta, että se on vapautettu kiinteistöverosta?

Kirja tarjoa lukijalle katsauksen verolakien tulkintaa koskeviin ongelmakohtiin. Tarkastelun kohteeksi nostetaan keskeisimpiä vero-oikeudellisia kysymyksiä ja teemoja kustakin verotusmuodosta. Teoksessa keskitytään vero-oikeuden aineellisoikeudellisiin kysymyksiin. Se kattaa tuloverolain, elinkeinoverolain ja arvonlisäverolain ohella katsauksen myös muihin verolakeihin. Viimeksi mainituista voidaan mainita esim. kiinteistövero, varainsiirtovero sekä perintö- ja lahjaverolaki sekä maatilatalouden tuloverolaki.

Teos palvelee johdatuksena vero-oikeuteen. Se on tarkoitettu oppikirjaksi yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoihin, oppaaksi asianajajille ja muille lakimiehille sekä arkipäivän apuvälineeksi ekonomeille ja yrittäjille vero-ongelmien kanssa kamppailtaessa.
Laji:
Laki ja oikeus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522464484
Julkaisija:
Kauppakamari
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522464484
Opetusmateriaali:
0
Koko:
719
Kirjailija:
Kalle Määttä

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>