Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Vilttiketjumies

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Vilttiketjumies

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kalle Veirto

23,50 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    6-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Kalle Veirto
Pienkirjailija Kalle Virtasella on huimat toiveet tekeillä olevasta romaanistaan. Se olisi kirja, joka räjäyttäisi hänet kirjallisten piirien tietoisuuteen ja tekisi hänestä vihdoin Helsingin kirjamessujen päälava-kamaa! Kaverit ehdottavat haastattelijaksi Jone Nikulaa, mikä motivoi lopullisesti Kallen luomistyöhön. Vaan kun siinä sivussa on myös vähän muuta tekemistä. Vaimo Tarjamaija lähtee työkomennukselle Moskovaan, ja kodin ja lasten hoito jää Kallen kontolle. Varmana pidetty apuraha ei tupsahdakaan tilille, joten pikkuhommia on haalittava kaikin keinoin. Toki on myös urheiltava ja parannettava maailmaa Pub Tuulitakissa... Tarvitaan eräät katastrofaaliset kirjamessut, sählyn ikämiesturnaus sekä muutamakin perhekokoinen soppakattilallinen, ennen kuin Kalle ymmärtää, mikä tässä elämässä on tärkeää.

Sympaattinen perheenisä Kalle V. sählää jälleen! Vilttiketjumies on itsenäinen jatko-osa vuonna 2002 ilmestyneelle Suuret sählymuistelmani -kirjalle, joka sai loistoarvosteluja: "...jopa säkenöivän hauska ja oivaltava" (Pekka Mikkola, Kaleva), "...huumori vetoaa niihin naisiin, jotka tietävät että mies kotiutuu viimeistään silloin, kun urheiluruutu alkaa..." (Kristiina Dragon, Gloria).
Laji:
Kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789512351381
Julkaisija:
Otava
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789512351381
Opetusmateriaali:
0
Koko:
166
Kirjailija:
Kalle Veirto

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.