Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Siirrä kannustava vanhemmuus arkeesi

Kirja

Katja Koski

21,50 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Lapsipsykologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Katja Koski
Toimi joka päivä niin, että lapsellesi kasvaa hyvä itsetunto.

Suurin osa vanhemmista haluaisi olla lastensa suhteen johdonmukaisempi, rennompi, turvallisempi tai läsnäolevampi. Mutta miten sellaiseksi muututaan? Väsymys, tunnevyöryt ja vähäinen melun sietokyky kiristävät pinnaa. Aikaa on koko ajan liian vähän.

Tässä kirjassa - Siirrä kannustava vanhemmuus arkeesi - FT, puheterapeutti ja kahden pienen lapsen äiti Katja Koski näyttää sinulle 4 askeleen ohjelman, jolla lähdet kulkemaan kohti vanhemmuuden ideaaliasi.

- Opit kartoittamaan oman perheesi vahvuudet ja heikkoudet, jolloin tiedät mitä osa-alueita vahvistamalla hallitset paremmin arkeasi
- Näet mitä kaikkea turhaa voit karsia arjestasi - lisää aikaa päiviisi jolloin seurata ja nauttia lasten kasvua ja kehitystä
- Näet miten tehtäviin keskittymällä ehkäiset tulipaloja jolloin arjen hektisyys lievenee
- Lakaiset ruuhkavuosien stressin maton alle ennen kuin se aiheuttaa sinussa seuraavan raivokohtauksen
- Tule siksi johdonmukaiseksi, kannustavaksi, rakastavaksi vanhemmaksi, joka tiedät olevasi - elämänhallinnan parantuessa tarve huutaa ja raivota lapsille vähenee radikaalisti

Jos haluat pois ruuhkavuosien oravanpyörästä ja haluat elää johdonmukaisena, rentona tai vaikka lempeämpänä vanhempana, tämä kirja on sinulle.

Kirjaan kuuluu kalenteri ja työkirja, jotka saat osoitteesta www.mammakaveri.fi
Laji:
Lapsipsykologia
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789515684158
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789515684158
Opetusmateriaali:
0
Koko:
80
Kirjailija:
Katja Koski

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .