Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Avaimet EU-oikeuteen

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Avaimet EU-oikeuteen

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kim Talus, Sirja-Leena Penttinen

55,50 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    13-27 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Laki ja oikeus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Kim Talus, Sirja-Leena Penttinen
Mitä jokaisen tulee tietää EU-oikeudesta?

Teos antaa helposti avautuvan yleiskuvan EU:n oikeusjärjestelmästä ja sen toiminnasta tänä päivänä. Kirjassa käydään läpi EU:n instituutiot, EU-oikeuden oikeuslähteet ja tulkinta sekä toimivallanjako EU:n ja jäsenvaltioiden välillä.

Perustan EU-oikeudelle luovat sopimukset Euroopan unionista (SEU) ja Euroopan unionin toiminnasta (SEUT). Teos pohtii myös EU-oikeuden ja kansallisen oikeuden suhdetta sekä jäsenvaltion vahingonkorvausvastuuta EU-oikeuden rikkomuksen nojalla. Kirjassa luodaan katsaus niin kutsutun aineellisen unionioikeuden pääpiirteisiin: Sisämarkkinaoikeuden osalta hahmotetaan niin kutsuttujen neljän perusvapauden tavaroiden, palveluiden, henkilöiden ja pääoman vapaan liikkuvuuden - periaatteita, ja kilpailuoikeuden osalta selkiytetään, mikä on määräävän markkina-aseman väärinkäyttöä ja mikä kiellettyä yritysten välistä yhteistyötä. Kirjassa perehdytään myös valtion tukea koskeviin säännöksiin ja sitä koskeviin menettelyihin. Lopuksi tarkastellaan sektorikohtaista lainsäädäntöä muun muassa EU:n ympäristö-, jäte- ja energia-oikeuden ja -politiikan perusteita ja luodaan näin kokonaiskuva unionioikeuden eri elementeistä.

Avainasiat on teoksessa koottu nopeasti silmäiltäviksi tekstilaatikoiksi, jotka helpottavat ydinasioiden haltuunottoa.

Teos on tärkeä työkalu erityisesti kaikille niille virkamiehille ja asiantuntijoille, joiden tulee työssään ymmärtää EU-oikeuden periaatteet. Teos soveltuu hyvin myös oppikirjaksi.
Laji:
Laki ja oikeus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789513770853
Julkaisija:
Edita
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789513770853
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Edilex Libri
Koko:
266
Kirjailija:
Kim Talus
Sirja-Leena Penttinen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.