Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Liikuntalakiopas

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

69,10 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Kunto ja terveys
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Vuoden 2015 alussa voimaan tulevan uuden liikuntalain tarkoituksena on vahvistaa liikuntaa peruspalveluna, edistää eri väestöryhmien mahdollisuuksia liikkua ja harrastaa liikuntaa sekä parantaa valtion ja kunnan eri toimialojen yhteistyötä liikunnan edistämisessä.
Liikuntalakioppaassa tarkastellaan kokonaisvaltaisesti liikuntalain sisältöä, lähtökohtia, perusteita ja tavoitteita. Siinä esitellään valtion, aluehallinnon ja kuntien liikuntatoiminnan hallinto, vastuut ja velvoitteet sekä rahoitus- ja avustusjärjestelmät hakuohjeineen. Lisäksi käsitellään esimerkiksi terveyteen, tasa-arvoon ja kansainvälisyyteen liittyviä kysymyksiä. Oppaassa kuvataan myös hyviä käytäntöjä kunnissa ja liikunnan kansalaisjärjestöissä.

Teos on tarpeellinen kaikille liikunnan ja urheilun parissa työskenteleville erityisesti liikunnan hallinnossa, kunnissa ja liikuntajärjestöissä ja -seuroissa. Se on hyödyllinen myös nuoriso-, opetus-, sosiaali- ja terveystoimen alueilla työskenteleville. Laajan liiteosansa ansiosta se toimii hyvin käsikirjana käytännön työssä. Se soveltuu myös oppikirjaksi liikunta-alan koulutukseen.
Laji:
Kunto ja terveys
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789518853865
Julkaisija:
Tietosanoma
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789518853865
Opetusmateriaali:
0
Koko:
284

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.