Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Tunne lukkosi

1 / 1

Tunne lukkosi

(9 arvostelut)
19,90 €
20 €
Tiedosta tunnelukkosi ja vapauta itsesi saamaan se, mitä todella tarvitset! Tunnistamalla menneisyytesi vaikutuksen kasvat entistä eheämmäksi aikuiseksi. Vaaditko itseltäsi kohtuuttomia? Uhraatko omat tarpeesi? Joudutko toistuvasti hankaliin tilante
  • Psykologia, Liiketalous, Lapsipsykologia
  • Kirja
  • Muu
  • Suomi
  • Kimmo Takanen
Lue lisää
Tiedosta tunnelukkosi ja vapauta itsesi saamaan se, mitä todella tarvitset! Tunnistamalla menneisyytesi vaikutuksen kasvat entistä eheämmäksi aikuiseksi.

Vaaditko itseltäsi kohtuuttomia? Uhraatko omat tarpeesi? Joudutko toistuvasti hankaliin tilanteisiin ihmissuhteissasi? Tiedätkö järjellä, että jokin toimintatapasi on sinulle haitallinen, mutta et pysty muuttamaan itseäsi?

Tunne lukkosi -teos auttaa sinua tiedostamaan tunne-elämän lukkosi ja niiden vaikutuksen elämässäsi havainnollisten kuvausten ja esimerkkien avulla. Se opastaa sinua uudella tavalla ymmärtämään menneisyytesi vaikutuksen nykyhetkessä ja auttaa sinua näkemään vaihtoehtoisia ratkaisumalleja elämäsi haasteissa. Kirja auttaa sinua vihdoin saamaan sen, mitä sisimmässäsi olet aina todella halunnut.

Kirjassa on kattavat kuvaukset kaikkien 18 tunnelukon piirteistä sekä testejä, joilla voit kartoittaa tunnelukkosi ja niiden alkuperän. Kirja tarjoaa useita skeematerapiaan pohjautuvia käytännön harjoituksia, joilla voit itse auttaa itseäsi vapautumaan lukoistasi.

Kirjan tekijä Kimmo Takanen on yksi skeematerapian edelläkävijöistä Suomessa. Hän toimii terapeuttina ja kouluttajana.
Laji Psykologia Liiketalous Lapsipsykologia
Formaatit Kirja
EAN 9789510383124
Julkaisija WSOY
Sidottu Muu
Kieli Suomi
ISBN 9789510383124
Opetusmateriaali 0
Koko 252
Kirjailija Kimmo Takanen
A

Anonyymi

8 vuosia sitten

Todella selkokielinen, mieltä avartava (ja avaava) kirja, jonka avulla voit mm. alkaa tunnistamaan omat reagoimismallisi tiettyihin asioihin, tunnelukot esitellään selkeästi, mukana mm laaja testi, sekä myöskin kerrotaan miten tunnelukkoja voi alkaa ymmärtämään ja avaamaan. ytävieni kanssa olemme useat kirjaa lukeneet - erikseen ja yhdessäkin, ja kaikki kokoeneet kirjan hyväksi ja auttavaksi. kirjaan on hyvä paalta myöskin uudestaan, itsellä alkaa kolmas lukukerta juuri :)

A

Anonyymi

8 vuosia sitten

Suosittelen Tunne lukkosi-kirjaa kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan itseään ja tuntemuksiaan.

A

Anonyymi

8 vuosia sitten

Kirjasta annettua palautetta voi lukea nettisivuilla, kirjoitin omani sinne. http://www.tunnelukkosi.fi/annettu_palaute.htm Tuolla voi myös tehdä testin tunnelukkoihin. Suosittelen kirjaa, se on tosi hyvä!

A

Anonyymi

8 vuosia sitten

Tunne lukkosi on kirjoitettu selkeästi ja siitä saa apua omien käytösmallien purkamiseen. Oiva työkalu oman elämänlaadun parantamiseen.

A

Anonyymi

8 vuosia sitten

Suosittelen lämpimästi kaikille pienemmistä tai isommista tunnelukoista kärsiville Kimmo Takasen Tunne lukkosi -kirjaa. Helppoa ja ymmärrettävää luettavaa. Erityisesti tunnelukko-testit ovat todella osuvia.