Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 46

    %

Kaikki kompostoinnista ja maanparannuksesta

1 / 1

Kaikki kompostoinnista ja maanparannuksesta

Kirsi Tuominen

11,90

-46%

22 €
Käytännöllinen opas kaikenlaiseen kompostointiin sekä kompostista syntyvän humuksen hyödyntämiseen maanparannusaineena. Kirjassa on selkeät ohjeet elintarvike-, puutarha- ja käymäläkompostin perustamiseksi sekä niiden hoitamiseksi. Kirjassa esitellää
  • Puutarha
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Kirsi Tuominen
Lue lisää
Käytännöllinen opas kaikenlaiseen kompostointiin sekä kompostista syntyvän humuksen hyödyntämiseen maanparannusaineena.
Kirjassa on selkeät ohjeet elintarvike-, puutarha- ja käymäläkompostin perustamiseksi sekä niiden hoitamiseksi. Kirjassa esitellään myös muut yleiset kompostointitavat, kuten mato-, kate-, pinta-, syvä- ja lantakomposti.

Kirsi Tuominen vastaa kirjassaan yleisimpiin kompostoinnista esitettyihin kysymyksiin, mm. millaisen kompostin valitsen, miten poistan kompostin hajuhaitat, miten saan kompostin toimimaan tehokkaasti tai miten hoidan kompostia talvella.

Kompostista syntyvä humus on maanparannusaineista tärkein ja sen ansiosta kasvit kasvavat paremmin. Humus parantaa maan rakennettaja ylläpitää kasveille tärkeää maan pieneliötoimintaa. Kirjassa selvitetään humuksen kypsyysasteen merkitys erilaisille kasveille ja sen käyttömäärät puutarhan parhaaksi.
Laji Puutarha
Formaatit Kirja
EAN 9789523753778
Julkaisija Minerva
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789523753778
Opetusmateriaali 0
Koko 133
Kirjailija Kirsi Tuominen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja