Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
II etsivää ja autovarkaat

1 / 1

II etsivää ja autovarkaat

25,80 €
26 €
Christianin loma Peten luona jatkuu, vaikka hänen kesälomansa on jo ohi, ja parempi niin, sillä Pete ja poliisipäällikkö eivät kaksin olisi pärjänneet autovarkaita vastaan. Heitä on tarinassa vaatekaapin täydeltä ja aina kun muutama on saatu kiinni,
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus, Nuorten kirjat
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
  • Kristian Peltoniemi
Lue lisää
Christianin loma Peten luona jatkuu, vaikka hänen kesälomansa on jo ohi, ja parempi niin, sillä Pete ja poliisipäällikkö eivät kaksin olisi pärjänneet autovarkaita vastaan. Heitä on tarinassa vaatekaapin täydeltä ja aina kun muutama on saatu kiinni, tulee tilalle uusia, vielä hankalampia tapauksia.

Lopulta pojat löytävät itsensä Ahvenanmaalta, eräästä talosta, jossa huoneet ovat hi Siis Ahvenanmaalta. Ennen sitä ehditään kuitenkin viettää myös joulua, mutta mitä ihmettä tekee teroitin Peten isän joululahjojen seassa?

Lyhyesti sanottuna kirjassa on kohtuullisen monta täpärää ja outoa tilannetta. Autovarkaat alkavat ryöstellä asuntovaunuja ja peräti veneitäkin, mutta on paras olla paljastamatta enempää! Tätä kirjaa ei muuten kannata lukea kahdeltatoista yöllä, jos haluaa nukkua vielä samana yönä!

Retket pohjalaisluonnossa muuttuvat seikkailujen tapahtumapaikoiksi: Kristiinankaupungin siperiankärhöltä ja Karijoen Susiluolalta mennään vauhdilla Kurikan Niileskalliolle ja Jyllinkosken kautta Kiskonniemeen. Kirjan kirjoittaja on 11-vuotias Kristian Peltoniemi. Häntä kiinnostavat luonto ja eläimet sekä autot, jotka ovat tässä kirjassa pääosassa ja kokonaisuudesta muodostuukin jännittävä seikkailutarina.
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus Nuorten kirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789525965377
Julkaisija Valmiixi
Sidottu Muu
Kieli Finnish
ISBN 9789525965377
Opetusmateriaali 0
Sarja II etsivää
Koko 118
Kirjailija Kristian Peltoniemi
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja