Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Dianetiikka: Uusi tiede mielen terveydestä

1 / 1

Dianetiikka: Uusi tiede mielen terveydestä

L. Ron Hubbard

(13 arvostelut)
20,20
21 €
Ajattelemmeko liian paljon ja elämmekö liian vähän? Miksi jäämme paitsi niin paljosta elämässämme? Dianetiikasta löytyy vastauksia, joita olet saattanut etsiä. Monet meistä tietävät, että omassa mielessämme olevat huolet, epäilykset ja varaukset ov
  • Itsensä kehittäminen
  • Kirja
  • Nidottu, pehmeäkantinen
  • Suomi
  • L. Ron Hubbard
Lue lisää

Ajattelemmeko liian paljon ja elämmekö liian vähän? Miksi jäämme paitsi niin paljosta elämässämme? Dianetiikasta löytyy vastauksia, joita olet saattanut etsiä.

Monet meistä tietävät, että omassa mielessämme olevat huolet, epäilykset ja varaukset ovat usein suurin este antoisalle elämälle, jota niin kovasti tavoittelemme. Ajatuksemme eivät taida olla aidosti vapaita –monet niistä kumpuavat emotionaaliselta ja alitajuiselta tasolta, joka voi jumittaa huomiomme ja vetää meidät alas.

Mitä jos voisit vapauttaa ajatuksesi kaikista niihin liittyvistä oman mielesi painolasteista ja kivuista? Juuri siitä Dianetiikassa on kyse. Mikä hallitsee ajatteluamme? Mikä mieli itseasiassa on? Mistä stressi johtuu?

Dianetiikka on läpimurto, jonka avulla pystymme ensimmäistä kertaa ymmärtämään, miten ajattelu toimii – niin tietoisella kuin alitajuisella tasolla.

Dianetiikkaan sisältyy käytännöllinen lähestymistapa, jolla on mahdollista poistaa nämä kompastuskivet ja kokea konkreettisesti elämänenergian ja positiivisuuden palautuminen. Tällä on huomattava vaikutus ihmisen onnellisuuteen ja menestykseen.

Yksistään tämän kirjan lukeminen ja mielen näennäisesti mutkikkaan rakenteen taustalla olevan yksinkertaisen logiikan ymmärtäminen antaa täysin uuden näkökulman elämään. Dianetiikka perustuu tutkimuksiin ja löydöksiin. Se ei ole pelkkää teoriaa vaan kuvaa helppokäyttöisen menetelmän, jolla voit vapauttaa mielesi tästä taakasta. Tämän menetelmän käyttö tuottaa todellisen muutoksen, ja juuri se erottaa tämän kirjan muista.

Käytännön menestys teki Dianetiikasta kansainvälisen bestsellerin. Sitä on myyty 22 miljoonaa kappaletta, ja se on käännetty 53 kielelle.

Laji Itsensä kehittäminen
Formaatit Kirja
EAN 9788776887735
Julkaisija New Era Publications International ApS Publisher's
Sidottu Nidottu, pehmeäkantinen
Kieli Suomi
ISBN 9788776887735
Opetusmateriaali 0
Koko 677
Kirjailija L. Ron Hubbard
O

O.T.

vuosi sitten

Olin etsinyt tällaista tietoa muista kirjoista, mutten löytänyt tähän verrattaa tietoa mistään muualta. Kun sain tämän kirjan käsiini ja pääsin lukemisessa vauhtiin, en enää malttanut lopettaa. Pari päivää, ja myöhään iltaan asti, vain luin, luin ja luin. Oli ällistyttävää lukea, kuinka valtavia mielen voimavarat ja mahdollisuudet oikeastaan ovat! Olin itsekin aavistellut jotain sellaista. Mutta ennen tätä kirjaa en ollut löytänyt, miten käytännössä voisin edetä siihen suuntaan. Käytin Dianetiikka-kirjan menetelmää ja yllätyin, kuinka monet esteet ja rajoitukset ovat olleet vain itse luomiani ajatuksia, joita nyt huomaan voivani muuttaa! Elämä on aika lailla erilaista nyt. Ymmärrän itseäni ja muita huomattavasti paremmin ja teen paljon uusia asioita elämässä. Suosittelen!

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

U

Utelias

vuosi sitten

Kirja ei ole minun makuuni. On liian monimutkaisia käsitteitä, joiden selkokielelle kääntäminen vie liiaksi aikaa, jotta voisi keskittyä itse asiaan.

N

Nina

vuosi sitten

Ei koulun psykologian kirjat kyllä olleet mitään tähän verrattuna. Lisäksi tätä sovelsi heti käytäntöön ja huomasin että kirjassa esitetty teoria TOIMII. Suosittelen.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

I

Irina T.

vuosi sitten

Olen ammatiltani matemaatikko ja voin sanoa että Dianetiikka on tarkka tiede siitä miten meidän mieli toimii ja tarkka teknologia siitä miten ratkaista mielemme ongelmat. Olen itse lukenut tämän kirjan ja sain ymmärryksen siitä mikä tilani on ja toivon siitä että voin olla onnellinen ja nauttia elämästä. Kun kukaan ei voi taata teille onnellisuuden, Dianetiikka, jos sitä käytetään 100% tarkasti, palauttaa teille sen keveyden tunteen ja onnellisuuden joka teillä oli syntyessään. Minulla onnistui tämä. Mutta jos ei seuraa teknologiaa, joka on kirjoitettu tässä kirjassa, tai jos ei ymmärrä miten se toimii, sitten seuraa epämenestys.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

M

Markrant

vuosi sitten

Olen lukenut tämän teoksen 10v sitten ja se sai minut ymmärtämään miten mieli toimii ja miten pakkomielteistä voi päästä eroon.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.