Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Neulo

1 / 1

Neulo

Lærke Bagger

23,90
25 €
Lærke Bagger on tanskalainen neulevaikuttaja, jonka omintakeiset neuleohjeet ovat hurmanneet neuleharrastajat kotimaassa ja maailmalla. Baggerin neuleille tyypillistä on jämälankojen hyödyntäminen, huolettomuus ja helppous. Neulo -kirja sisältää 15
  • Neulonta
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Lærke Bagger
Lue lisää
Lærke Bagger on tanskalainen neulevaikuttaja, jonka omintakeiset neuleohjeet ovat hurmanneet neuleharrastajat kotimaassa ja maailmalla. Baggerin neuleille tyypillistä on jämälankojen hyödyntäminen, huolettomuus ja helppous. Neulo-kirja sisältää 15 ohjetta, jotka tarjoavat sopivasti haastetta niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin neulojille.Uusi anarkistinen ote neulontaan.

Tanskalainen neuleguru Lærke Bagger tunnetaan ainutlaatuisista neuleista, jämälankojen käytöstä ja anteeksipyytelemättömästä asenteesta.

Lærke Bagger niittää neulepiireissä mainetta uniikilla tyylillään. Baggerin neuleissa (ja elämässä) virheet ovat sallittuja ja osa viehätystä. Yksi hänen opeistaan onkin ”just tie knots”: hän ei päättele langanpäitä vaan solmii ne, jolloin solmut tuovat neuleisiin oman kiinnostavan lisän. Baggerin neuleille tyypillistä on myös brodeeraus sekä jämälankojen ja helmien käyttö.

Kirjassa on 15 ohjetta, ja se opastaa yksityiskohtaisin piirroskuvin kaikkiin Baggerin tekniikoihin, joiden avulla ohjeita voi muunnella loputtomasti. Neulo on myös tarina itsestään antamisen rohkeudesta, vastoinkäymisten kääntämisestä vahvuuksiksi, rennosti ottamisesta ja älyttömän hienojen juttujen neulomisesta. Kirja sopii sekä aloitteleville että kokeneille neulojille.

Lærke Bagger on valmistunut The Royal Danish Academy of Fine Artsista tekstiilisuunnittelijaksi erikoisalanaan käsin neulominen. Hän alkoi neuloa jo kahdeksanvuotiaana, ja nykyään hänet tunnetaan kansainvälisesti etenkin omaperäisen neulontatekniikkansa ja Instagram-tilinsä ansiosta. Neulo on ollut myyntimenestys kotimaassaan Tanskassa, ja kirja on käännetty usealle kielelle.
Laji Neulonta
Formaatit Kirja
EAN 9789510484951
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510484951
Opetusmateriaali 0
Koko 272
Kirjailija Lærke Bagger
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja