Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Suuri Sinetti

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Suuri Sinetti

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Lama Ole Nydahl

18,80 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Buddhalaisuus, Uskonto
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Lama Ole Nydahl
Lama Ole Nydahlin virkist v ja moderni selitysteos 3. Karmapan laatimasta, mielen luontoa k sittelev st klassisesta buddhalaisesta tekstist avaa n m opetukset laajalle lukijapiirille. Suuri sinetti kuvaa kehityksen perustan, polun ja p m r n timanttipolkubuddhalaisuudessa ja tarjoaa oivaltavan n kemyksen niin ehdollisesta maailmasta kuin absoluuttisesta todellisuudestakin. Suurta sinetti eli mahamudran kemyst verrataan piirrokseen vedess kaikki istuu t ydellisesti hetkeen, ja kuitenkin siin samassa, kun se ilmaantuu, se my s h vi . Valaistuneet teot toimivat samalla tavoin - t ss ja nyt, vailla odotuksia ja pelkoja, vailla takertumista ja torjumista.
Laji:
Buddhalaisuus
Uskonto
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522866547
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522866547
Opetusmateriaali:
0
Koko:
218
Kirjailija:
Lama Ole Nydahl

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>