Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Läs-o-måla  växtbok

1 / 1

Läs-o-måla växtbok

19,90 €
20 €
Känner du till älggräs, sommargyllen och löktrav? Ge dig hän åt kraftgivande färgläggning och utforska de vilda växternas underbara värld! Denna läs-o-måla växtbok kombinerar vilda växter och färgläggning, som är välgörande för hjärnan, rogivande, o
  • Juomat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Raija Kivimetsä
Lue lisää
Känner du till älggräs, sommargyllen och löktrav? Ge dig hän åt kraftgivande färgläggning och utforska de vilda växternas underbara värld!

Denna läs-o-måla växtbok kombinerar vilda växter och färgläggning, som är välgörande för hjärnan, rogivande, och som stimulerar kreativiteten.

Förutom att vara en målarbok innehåller den kunskap om naturens egna läkemedel som bidrar till ditt välmående och din hälsa på många sätt. Målarbilderna är samtidigt illustrationer för vitaliserande, lugnande och återhämtande tips och recept på örtteer. Potpurrierna med växtnamn på olika språk, faktarutor och målarbilder ger din hjärna nya utmaningar och väcker din upptäckarglädje.

Ta dig en härlig, avslappnande stund med en kopp välgörande te, vackra färger, återhämtande färgläggning och de vilda växternas hänförande värld - det är en fröjd för hjärnan! Njut av färgläggandets lugnande och meditativa verkan och lär dig om växterna och hur de kan användas. Måla och njut!
Laji Juomat
Formaatit Kirja
EAN 9789529366002
Julkaisija Saimatext
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789529366002
Opetusmateriaali 0
Koko 96
Kirjailija Raija Kivimetsä
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja