Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Vesi

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Laura Ertimo

22,70 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Laura Ertimo
Vesi on kirja, jossa selviää, miksi vesi on maailman tärkein aine. Teos jatkaa kaksikon Ertimo-Kontinen Yö-kirjasta (2016) tuttua lapsenkokoista tapaa käsitellä ympäröivän maailman ihmeellisyyttä avoimesti kysyen, tieteenalojen rajat unohtaen. Tekstin kanssa tasavertainen kuvitus tekee arjesta satumaista, monimutkaisesta ymmärrettävää ja vedestä kaunista.

Edessä on elämäsi vesiseikkailu! Tässä kirjassa kuljetaan taivaalla laahaavista pilvistä merten syvyyksiin, Pariisin viemäreistä muinaisten tähtien räjähdyksiin. Vesi on läsnä kaikkialla elämänkulussa ihmeellisten ominaisuuksiensa takia, siksi sen ymmärtäminen avaa silmät elämän perusteille.

Vesi - kirja maailman tärkeimmästä aiheesta jakautuu neljään osaan joissa selviää, miksi Maa on Sininen planeetta ja mitä vesi oikein on, kuinka luonto toimii veden ehdoilla ja mitkä ovat ihmisen lukemattomat tavat hyödyntää ja tärvelläkin vettä. Viimeisessä osassa sukelletaan kauas menneisyyteen ja kysytään viimeinen kysymys...

Laura Ertimo on maantieteilijä ja tietokirjailija, joka haaveili pienenä pihapuroon asettuvista saukoista eikä olisi lopettanut uimista huulet sinisinäkään. Maailman vedet ovat aina olleet lähellä Lauran sydäntä.

Satu Kontinen on graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka pienenä pelkäsi vettä eikä suostunut edes uima-altaaseen. Oman poika avasi silmät märän maailman ihmeille. Nykyään Satu snorklaa mielellään ja rakastaa erilaisten kalojen upottamista kuvitustensa sekaan.
Laji:
Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522027849
Julkaisija:
Myllylahti
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522027849
Opetusmateriaali:
0
Koko:
152
Kirjailija:
Laura Ertimo

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.