Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Omenapuita ja onnenhetkiä

Kirja

Leena Inkeri Erkkilä

18,70 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Puutarha
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Leena Inkeri Erkkilä
Tässä kirjassa vaelletaan luonnossa, mökkipuutarhassa ja maaseudulla. Kirjoittaja kertoo ihmisen ja luonnon kohtaamisista puutarhassa ja metsäpolulla. Tapaamme niin uteliaan ketun kuin savupiipusta sisään tupasahtaneen viirupöllön. Hoidamme kasvimaata ja istutamme kirsikkapuun taimia. Erkkilän ihastuttavia kertomuksia kuvittavat yltäkylläiset nelivärikuvat. Mainio lahja kaikille luonnon tarkkailusta ja puutarhan hoidosta kiinnostuneille.
Leena Inkeri Erkkilä on pitkänlinjan kirjailija, jonka jo pari sukupolvea muistaa muun muassa Kukkutimurusia-satukirjasta.
Laji:
Puutarha
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522304087
Julkaisija:
Aurinko Kustannus
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522304087
Opetusmateriaali:
0
Koko:
61
Kirjailija:
Leena Inkeri Erkkilä

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.