Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Levitoiva arkku ja muita kertomuksia

Liisa H. Räsänen

Kirja

24,90 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Esseet ja novellit, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Liisa H. Räsänen
Novellikokoelmassa Levitoiva arkku ja muita kertomuksia on kahdeksantoista kertomusta, jotka sijoittuvat erilaisiin ympäristöihin ja joista useimmissa on fantasiakomponentti mukana. Novellit kertovat poikkeavista ihmisistä tai tavallisten ihmisten kummallisista ja pelottavistakin kokemuksista. On kertomuksia, missä päähenkilö seurustelee hautausmaan asukkien kanssa, nukkuu talviunta, ravitsee itseään veripalvelusta varastetulla verellä tai on psykopaatti, joka tekee murhan tieteen nimissä. Joissakin kertomuksissa tavallisille ihmisille tapahtuu kummallisia tai yliluonnollisia asioita, kun ruumisarkku karkaa lentoon saattoväeltä, paikassa esiintyy kummittelua tai salaperäiset kauhuolennot saalistavat uhrejaan. Joissakin kertomuksissa on satiiria vallankäyttöä kohtaan ja kerrotaan myös ihmisten huijaamisesta, kuolleesta lemmikistä luopumisen vaikeudesta ja mystisestä sairaudesta, missä potilas erittää tappavaa myrkkyä. Novellikokoelmassa Levitoiva arkku ja muita kertomuksia näkyy kirjoittajan viehtymys kummalliseen.
Laji:
Esseet ja novellit
Kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789528108269
Julkaisija:
Mediapinta
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789528108269
Opetusmateriaali:
0
Koko:
222
Kirjailija:
Liisa H. Räsänen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .