Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Uuvuksissa-työkirja

1 / 1

Uuvuksissa-työkirja

Liisa Uusitalo-Arola

Sisältyy kampanjaan: Black Friday
21,10
Uupumus on seuralainen, joka pysyy elämässäsi niin kauan kuin annat sille mahdollisuuden. Jos mikään ei muutu, ei toipuminenkaan pääse alkuun. Työsi ei ehkä ole entisellään, ja voi olla, ettet itsekään tahdo tunnistaa itseäsi vuosien pinnistämisen j
  • Kunto ja terveys
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Liisa Uusitalo-Arola
Lue lisää
Uupumus on seuralainen, joka pysyy elämässäsi niin kauan kuin annat sille mahdollisuuden. Jos mikään ei muutu, ei toipuminenkaan pääse alkuun.

Työsi ei ehkä ole entisellään, ja voi olla, ettet itsekään tahdo tunnistaa itseäsi vuosien pinnistämisen ja ponnistelun jälkeen. Muutostarpeita voi olla niin kotielämässä kuin ansiotyösi rytmissä, sisällössä ja ilmapiirissä. Kaipaat entistä itseäsi, ihmettelet, mihin ilosi ja valosi on kadonnut, ja mietit, innostutko enää koskaan kunnolla mistään.

Uuvuksissa-työkirja ohjaa sinut askel askeleelta uupumuksen kurimuksesta uuteen, valoisampaan elämään, jossa hyvinvointisi on omissa käsissäsi.

Tämän kirjan avulla opit käymään hyvin samantyyppistä keskustelua itsesi kanssa kuin jos sinulla olisi ammattilainen kumppaninasi. Kirjan tehtävien avulla kartoitat tilanteesi ikään kuin ulkopuolisen silmin, opit joukon keinoja, joilla voit helpottaa uupumuksen oireita, sekä pääset toteuttamaan konkreettisia muutoksia elämässäsi ja työssäsi. Kirja nojaa siihen, mitä uupumisesta, toipumisesta ja hyvän elämän rakentamisesta tiedetään tutkimuksen ja terapeuttisen kokemuksen perusteella. Mikään elämässäsi ja työssäsi ei tämän kirjan jälkeen näytä aivan entiseltään - eikä pitäisikään näyttää!

Liisa Uusitalo-Arola on työ- ja organisaatiopsykologi, työterveyspsykologi ja kouluttajapsykoterapeutti. Hän on kehittänyt lyhyen psykoterapeuttisen työskentelyn mallia yhdessä Katri Kannisen kanssa.

Teos on jatkoa suositulle Uuvuksissa-kirjalle.
Laji Kunto ja terveys
Formaatit Kirja
EAN 9789523701021
Julkaisija Tuuma-kustannus
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523701021
Opetusmateriaali 0
Koko 212
Kirjailija Liisa Uusitalo-Arola
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja