Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 29

    %

Tunnetaidot voimavarana

1 / 1

Tunnetaidot voimavarana

Mari Seppänen

32,60

-29%

46 €
Viekö tunteiden mukaan toimiminen sinua haluttuun suuntaan vai ei? Tunnetaidot ovat korvaamaton työväline erityisesti ihmisten parissa työskenteleville. Tutkimukset osoittavat, että tunneälykkäät hoitajat selviytyvät ja jaksavat työssään muita hoita
  • Sosiaaliset kysymykset
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Mari Seppänen
Lue lisää
Viekö tunteiden mukaan toimiminen sinua haluttuun suuntaan vai ei? Tunnetaidot ovat korvaamaton työväline erityisesti ihmisten parissa työskenteleville.

Tutkimukset osoittavat, että tunneälykkäät hoitajat selviytyvät ja jaksavat työssään muita hoitajia paremmin. Tunnetaidot auttavat ottamaan etäisyyttä omiin tunteisiin ja arvioimaan, miten kannattaa toimia. Tunnetaitoja voi harjoitella, ja hyvistä tunnetaidoista muodostuu merkittävä voimavara myös omalle jaksamiselle.

Tunnetaitojen avulla voi ymmärtää omien tunteiden merkitystä, säädellä kuormittavia tunteita ja suhtautua toisten kokemiin tunteisiin rakentavasti. Tunteiden havaitsemisessa ja tunnistamisessa auttaa oman kehon reaktioiden havainnointi sekä niiden hyväksyvän kohtaamisen harjoittelu.

Teos ohjaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia tunnistamaan työtä ohjaavia tunteita. Kirjassa on käytännössä hyväksi havaittuja harjoituksia, joiden avulla voi vahvistaa tunnetaitojaan. Mukana on myös arjen esimerkkejä erilaisista vuorovaikutustilanteista.

Sairaanhoitaja (AMK), TtM ja tohtorikoulutettava Mari Seppänen on työskennellyt sosiaali- ja terveysalalla vuodesta 1998 niin asiakastyössä kuin asiantuntijatehtävissä. Hän on laaja-alainen asiantuntija, joka innostaa kehittämään omaa ammatillisuutta työvälineenä alalla, joka ottaa mutta myös antaa paljon.
Laji Sosiaaliset kysymykset
Formaatit Kirja
EAN 9789523701663
Julkaisija PS-Kustannus
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789523701663
Opetusmateriaali 0
Koko 380
Kirjailija Mari Seppänen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja