Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Sijoittamisen ohjaaminen

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Sijoittamisen ohjaaminen

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Marika Salo

82,50 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Rahoitus ja laskentatoimi
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Marika Salo
Sijoitusneuvonnan ja sijoitussuositusten sääntelyllä pyritään suojaamaan sijoituspäätöksiä tekevää asiakasta. Sijoitustuotteiden tarjoamiseen liittyy kuitenkin merkittäviä tulkintaongelmia, jotka ovat ratkaisukäytännön lisäksi saaneet viime aikoina runsasta huomiota mediassa – miten tulisi suhtautua sijoitustuotteiden tarjoamiseen esimerkiksi iäkkäille henkilöille? Sijoitusneuvoja joutuu työssään usein hankalasti myyntitavoitteiden ja sijoituseettisten ongelmien väliin.

Keskeisenä tavoitteena on luoda toimintaohjeita sijoitusneuvonnan parissa työskenteleville. Kirja on tarkoitettu myös sijoittajan työkaluksi – kirja pyrkii vastaamaan muun muassa siihen, mitä sijoittaja voi odottaa sijoitusneuvonnalta.
Laji:
Rahoitus ja laskentatoimi
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789521427947
Julkaisija:
Alma Talent
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789521427947
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Praktika
Koko:
322
Kirjailija:
Marika Salo

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.